Onze vereniging

Volleybalvereniging Weghorst Makelaardij WVC Volley is dé volleybalvereniging van Wierden, waar je op verschillende niveaus kunt volleyballen. Diverse dames- en herenteams komen in de districts-competitie van de Regio Oost uit.

Daarnaast hebben we ook een dames- en een heren recreanten-afdeling, waarvan teams ook deelnemen aan de recreanten-competitie. Ook de jeugd van onze vereniging is met verschillende teams goed vertegenwoordigd in de jeugdcompetitie.

De mini’s van de vereniging worden op speelse wijze in contact gebracht met de volleybalsport middels de nieuwste vorm van volleybal: Cool Moves Volleybal (CMV). Een erg leuke manier om al op jonge leeftijd met Volleybal in aanraking te komen. Voor de jongsten hebben wij ook de Volleybal Speeltuin (een spelvorm), waarbij ze lekker kunnen bewegen, balanceren, rennen, springen, gooien, vangen, en al een klein beetje kennis maken met volleybal en de vereniging.

Weghorst Makelaardij WVC Volley biedt voor elk wat wils !

WVC Volley wil een veilige volleybalvereniging zijn, waar iedereen zich thuis voelt binnen de vereniging en met plezier bezig is met volleybal. Daarom maken wij gebruik van vertrouwenscontactpersonen, richtlijnen en een privacyverklaring, zie hieronder.

Onze statuten (update juli 2023) zijn te downloaden.

Dit geldt ook voor het beleidsplan dat samen met (een deel van) onze leden is opgesteld voor de periode 2023-2028.

Vertrouwenscontactpersonen

Binnen WVC Volley zijn Vertrouwenscontactpersonen (VCP) aangesteld. Deze persoon is onafhankelijk van het Bestuur en door iedereen kan een beroep op deze functionaris worden gedaan.

VacantVertrouwenscontactpersoon
naam@hotmail.com
0546-
Marjan WesselinkVertrouwenscontactpersoon
marjanwesselink@gmail.com
06 20 18 87 36

Richtlijnen

Het Bestuur van WVC Volley heeft een Protocol opgesteld om ongewenst gedrag te voorkomen.

Het is onmogelijk een opsomming te geven van wat wel en niet mag, juist omdat de grenzen van persoon tot persoon verschillen. Het is belangrijk dat alle leden rekening houden met de grenzen van anderen. En dat iedereen mag aangeven waar zijn of haar persoonlijke grens ligt. Onze vereniging moet immers voor iedereen veilig en plezierig zijn. WVC Volley hecht waarde aan het respectvol en integer omgaan met elkaar. Met zijn allen hebben we de plicht om alles te doen wat de geestelijke, sociale en lichamelijke integriteit van de sport kan waarborgen en alles na te laten wat die integriteit schade kan berokkenen.

Kleding

Sinds september 2021 heeft de vereniging een compleet nieuwe kledinglijn. Op onze website staat alle informatie over de kleding, inclusief het kledingreglement.

Privacy verklaring

WVC Volley verwerkt enkele persoonsgegevens van haar leden conform onze privacyverklaring. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is van toepassing op de verwerking van de persoonsgegevens.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over de wijze waarop WVC Volley in het algemeen met persoonsgegevens omgaat of wilt u iets opmerken over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan horen wij dit graag per secretariaat@wvcvolley.nl.

Over deze website

Een aantal foto’s op onze website zijn gemaakt door Jan van den Noort (impressies/sfeer) en Rob Nijhuis Fotografie (foto’s D1 en H1 en individueel; verenigingsfoto). Waarvoor onze dank !! Wij hebben toestemming gekregen om deze te gebruiken. Het hergebruik, zonder overleg met ons secretariaat en vermelding, is niet toegestaan!

Het merendeel van de teamfoto’s zijn gemaakt door Peter Raben en deze zijn natuurlijk ook te gebruiken, echter alleen door onze leden. De verzameling van teamfoto’s door de jaren heen staan onder Foto-albums op onze website. Daarnaast ook veel foto’s die wij (of onze leden) zelf hebben gemaakt. Deze laatsten zijn ‘rechtenvrij’, maar ook hiervoor geldt dat er een vermelding bij moet staan van herkomst (na overleg met het secretariaat).

Het her-gebruik van gegevens (teksten e.d.) van onze website is niet toegestaan zonder afstemming/overleg met ons secretariaat.

Twijfel je bij het (her)gebruiken van deze foto’s, neem dan  even contact op met ons secretariaat.

WVC VOLLEY

Een keer proberen? Geen probleem!

Neem contact op met de Technische commissie