Volleybalspeeltuin (voor kinderen vanaf 3 jaar)

Net als vorig jaar start ook dit jaar Weghorst Makelaardij WVC Volley voor 3/4/5-jarige jongens en meisjes de ‘volleybalspeeltuin’. Veel broertjes/zusjes en (klein)kinderen van leden van Weghorst Makelaardij WVC Volley zien wij namelijk wekelijks rondlopen in de sporthallen in Wierden.
Voor hen hebben we dus ook een optie om lekker te bewegen, balanceren, rennen, springen, gooien, vangen, en al een klein beetje kennis maken met volleybal en de vereniging!

Volleybal is een veelzijdige sport, maar de meeste technieken zijn nog (te) moeilijk voor peuters en kleuters. Daarom kan er pas vanaf ongeveer 6 jaar gestart worden met volleybal bij het Cool Moves Volleybal (CMV). Het aanbod voor deze doelgroep moet dan ook vooral bestaan uit brede vaardigheden, zoals balans en coördinatie. WVC Volley wil graag dat kinderen deze vaardigheden op een jonge leeftijd aanleren door middel van het aanbieden van beweeglessen in de vorm van de ‘volleybalspeeltuin’. In deze lessen integreren we ook de basisvaardigheden van volleybal (zoals vangen en gooien).

Dit seizoen nog de Volleybalspeeltuin, vanaf volgend seizoen de Sportspeeltuin.

Wie, waar, wanneer?

Jongens en meisjes van 3/4/5 jaar zijn van harte welkom om op de vrijdag deze lessen te komen volgen. De lessen worden gegeven op vrijdagen, van 15.15 uur tot 16.15 uur in sportzaal het Noordbroek (achterste veld).

Kosten?

De eerste twee trainingen zijn gratis. Hierna zijn de kosten per deelgenomen les,  EUR 3  (tarief 2024). De kinderen worden (nog) geen lid van onze vereniging, maar er wordt wel om enkele gegevens gevraagd zodat er altijd contact gelegd kan worden. We gebruiken een strippenkaart, dus meedoen kan wanneer het uitkomt.

Zien we jullie ook?

Bij vragen kan er een mailtje gestuurd worden naar tc@wvcvolley.nl! De flyer (zie ook hieronder) kun je downloaden via deze link.

Dus kom lekker bewegen, balanceren,  rennen, springen, gooien, vangen, mét een kennismaking van volleybal!

En we laten jullie hier leuke foto’s  zien van het plezier van de kinderen in de Volleybal Speeltuin !

Bekijk ook even het filmpje (gemaakt door Fleur) voor een indruk van het plezier dat ze hebben.

We starten op de 1e vrijdag na 1 oktober: Dus vrijdag 6 oktober 2023 !

Wil je ook onze Nieuwsbrief ontvangen? Meldt je dan aan via onze website (Nieuws)

SPONSOREN