Volleybalspeeltuin (voor kinderen van 4 of 5 jaar)

Na weer een succesvol eerste jaar van de volleybalspeeltuin zetten we dit ook voor komend seizoen weer op. Veel broertjes/zusjes en (klein)kinderen van leden van Weghorst Makelaardij WVC Volley zien wij namelijk wekelijks rondlopen in de sporthallen in Wierden.
Voor hen hebben we dus ook een optie om lekker te bewegen, balanceren, rennen, springen, gooien, vangen, en al een klein beetje kennis maken met volleybal en de vereniging!

Volleybal is een veelzijdige sport, maar de meeste technieken zijn nog (te) moeilijk voor peuters en kleuters. Daarom kan er pas vanaf ongeveer 6 jaar gestart worden met volleybal bij het CMV. Het aanbod voor deze doelgroep moet dan ook vooral bestaan uit brede vaardigheden, zoals balans en coördinatie. WVC Volley wil graag dat kinderen deze vaardigheden op een jonge leeftijd aanleren door middel van het aanbieden van beweeglessen in de vorm van de ‘volleybalspeeltuin’. In deze lessen integreren we ook de basisvaardigheden van volleybal (zoals vangen en gooien).

Wie, waar, wanneer?

Jongens en meiden van 4/5 jaar zijn van harte welkom om op de vrijdag deze lessen te komen volgen. De lessen  worden gegeven op vrijdagen, van 15.00 uur tot 16.00 uur in sportzaal het Noordbroek (achterste veld).

Kosten?

De eerste twee trainingen zijn gratis. Hierna zijn de kosten per deelgenomen les, 2 euro. De kinderen worden (nog) geen lid van onze vereniging, maar er wordt wel om enkele gegevens gevraagd zodat er altijd contact gelegd kan worden.

Zien we jullie ook?

Bij vragen kan er een mailtje gestuurd worden naar ledenadministratie@wvcvolley.nl!
Lekker bewegen, balanceren,  rennen, springen, gooien, vangen, mét een kennismaking van volleybal!

Wij hopen jullie hier leuke foto’s te laten zien van het plezier van de kinderen in de Volleybal Speeltuin !

Bekijk ook even het filmpje (gemaakt door Fleur) voor een indruk van het plezier dat ze hebben.

Het schema voor het nieuwe seizoen (2020-2021) hieronder:

20202021
28 augustus8 januari
4 september15 januari
11 september22 januari
18 september29 januari
25 september5 februari
2 oktober12 februari
23 oktober5 maart
30 oktober12 maart
6 november19 maart
13 november26 maart
20 november9 april
27 november16 april
4 december21 mei
11 december 28 mei

SPONSOREN