Nevobo API: De volgende feed kon niet worden gevonden.https://api.nevobo.nl/export/poule/regio-oost/H3A/stand.rss.

Het seizoen 2023 – 2024 (2e Klasse)

Net geen kampioen, maar een mooie 2e plaats in de 3e klasse zorgen voor promotie naar de 2e klasse. En dus zal dit team weer van ‘nummer’ wisselen met het andere Herenteam en als Heren 2 de competitie in gaan. Het jongste team met de grootste potentie van groei moet immers ook een lager nummer hebben 😉

Deze jonge mannen hebben ook in 2023/2024 de ambitie en potentie om weer mooie resultaten neer te zetten. Samen met trainer Albert Ronhaar en coach Ronnie Vagevuur gaan we een mooie ontwikkeling zien, met als volgend doel misschien wel promotie naar de 1e klasse.

In de Nieuwsbrief van november 2021 heeft Albert zichzelf voorgesteld. We hopen dat Ronnie zich binnenkort voor gaat stellen.

Het blijft mooi om te zien dat onze vereniging ook in dit seizoen 3 Herenteams in de Seniorencompetitie heeft spelen en daarnaast ook nog 2 heren recreantenteams heeft. Sinds een aantal jaren is onze herenlijn aan het groeien.

Ben of ken jij iemand die ook (weer) wil gaan volleyballen, kom dan eens kijken. Neem contact op met onze Technische Commissie (bijv. via tc@wvcvolley.nl) voor de mogelijkheden !

NrNaamPositieLengte
3Wietse SmeltSpelverdeler1.90
4Twan BroekhuisDiagonaal1.64
5Hessel Vagevuur
8Lennard BenninkDiagonaal1.87
11Sebastian Wesselink
12Bram Schrooten (C)Midden1.94
14Baran SahbazLibero1.81
Albert RonhaarTrainer
Ronnie VagevuurCoach
Trainingstijden:
🕓Dinsdag 18.00 - 19.30 uurSportzaal Hoge Hexel
WanneerWedstrijdenLocatieNavigatie
Er staan geen wedstrijden op de planning.
#TeamGPWV+-
De stand is niet beschikbaar.
DatumWedstrijdenResultatenSets
Er zijn geen uitslagen bekend.

SPONSOREN