Kledingreglement

Sinds september 2021 heeft de vereniging een compleet nieuwe kledinglijn. Hiervoor is een kledingreglement opgesteld. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent hoe om te gaan met de kleding die je in bruikleen hebt gekregen. Er staan o.a. afspraken in over het (gezamenlijk) wassen van de wedstrijdkleding. Maak hierover, binnen je team, afspraken!

Materiaalbeheer – Kleding

Deze is nog vacant. De locatie om het kleding op te slaan is geregeld, maar we zoeken nog leden die het Materiaalbeheer van de kleding voor hun rekening willen nemen. Hieronder vallen het innemen van wedstrijdkleding aan het einde van het seizoen en het uitgeven aan het begin van het nieuwe seizoen. Kortom een belangrijke taak, zodat iedereen zijn/haar wedstrijden kan blijven spelen in het juist tenue. Wie pakt dit op?

Kledingsponsoren

Onze wedstrijdkleding, maar ook onze trainingspakken en (evt.) inspeelshirts worden (mede) mogelijk gemaakt voor onze Kledingsponsoren. Onder de speciale sponsorpagina zie je alle betrokken bedrijven.

Kledingcommissie

Onze kledingcommissie is de afgelopen periode enorm druk geweest met alles rondom onze nieuwe kleding(lijn). Enorm bedankt! Zij hebben inmiddels versterking, maar door wisselingen is er nog een plek vrij (die we nog graag invullen).

De kledingcommissie heeft een eigen pagina. Daar contactinformatie en namen. Zij zijn bereikbaar via kleding.wvc@gmail.com of spreek hen even persoonlijk aan.

Webshop

In onze webshop kun je bovendien allerlei (andere) kleding bestellen, maar ook tassen, sokken en allerlei accessoires. Er zullen regelmatig nieuwe artikelen worden toegevoegd.

Overige informatie over onze kleding

Nieuwe leden moeten natuurlijk ook voorzien worden van nieuwe kleding. In ons kledingreglement (zie boven) staat meer over de kosten. Neem zelf ook even contact op met de kledingcommissie. Dit geldt natuurlijk ook als je stopt (met volleybal), neem dan ook even contact op over het inleveren van je kleding (zelf inleveren: Weefkamer 87, Wierden).

In ons foto-album kun je nog terugblikken op het kledingplan, de ondertekening van de contracten en bestemming van onze ‘oude’ shirts.

Heb je vragen over kleding in het algemeen, dan kun je contact opnemen met secretariaat@wvcvolley.nl.

Het wedstrijdtenue:

WVC VOLLEY

Een keer proberen? Geen probleem!

Neem contact op met de Technische commissie