Kampioenen

Het draait binnen onze vereniging natuurlijk om meer dan kampioenen! Iedereen die dit leuke spel speelt doet dat met inzet, plezier en enthousiasme. Het draait dan natuurlijk niet alleen/altijd om het winnen!

Zoals je kunt lezen onder Vereniging draait het bij ons vooral/ook om Plezier, Prestatie, Sportiviteit en Veiligheid.

Maar we willen ook aandacht geven aan de teams die met plezier en sportiviteit een mooie prestatie hebben neergezet.


Kampioenen 2023 – 2024

CMV N4-2 – Kampioen in de 2e helft van het seizoen

Vrijdagmiddag 12 april mochten deze meiden nog een inhaalwedstrijd spelen. Spannend, want ze konden Kampioen worden. Met 4 punten was de buit binnen. Deze toppers (Lisanne, Sare, Mirle, Robien en Cato met hulp van Wies) kunnen nu zeggen: Wij zijn KampioenūüéČūü•≥! Gefeliciteerd team en coach ūü•áūüĎŹ

Hebben jullie ook foto’s gemaakt? Ze mogen naar het album van dit kampioenschap.

CMV N4-1 – Kampioen in de 2e helft van het seizoen

Deze meiden waren goed op dreef: de afgelopen wedstrijden wonnen zij steeds met 6-0. Dat deden ze ook op zaterdag 6 april en dus werden ook zij Kampioen. Gefeliciteerd team en coach/trainer: Jasmine, Saar, Sophie, Nori, Lieke en Tess. De¬†foto’s mogen jullie zelf ook uploaden!

D1 – Kampioen in de 1e klasse

Om in de woorden van dit team hun Kampioenswedstrijd/schap te omschrijven:

KAMPIOEEEEEEEEEEN ūüéČūüéČūüéČūüéČūüéČūüéČūüéČ
We hadden 1 puntje nodig, maar we hebben er 5 gepakt. Volgend jaar zien jullie ons terug in de promotieklasse ūüŹÜūüŹÜūüŹÜ. Nu is het tijd voor een groot feestje, dat begint natuurlijk al in de kleedkamer maar gaat nog lang door!! Zometeen terug in de bus met al onze top supporters. Bedankt iedereen die met ons mee is gereisd ‚̧ԳŹ‚̧ԳŹ‚̧ԳŹ Wij vonden het geweldig! Er komen nog genoeg leuke filmpjes dus wees maar niet bang ūüėĀ
Bedankt @webtonhengelodames1 voor het super lieve cadeautje! We zien jullie volgende week bij supersaturday!! ūüėČūüėČ

Felicitaties aan het team en trainers/coachduo! Enkele foto’s staan in het album (waar je zelf meer kunt uploaden). En lees meteen ook nog even het verslag op Vizier op Volleybal.

JB1 – Kampioen van de 1e helft seizoen

Volgens de ‘mannen’ zelf: We zijn Kampioenūü•á!!!!!!
We zijn vandaag (zaterdag 9 december) afgereisd naar Harderwijk (met een kleine omweg via Nunspeet waar Huib vorige week de shirtjes tas was vergetenūüôą) voor onze wedstrijd tegen VVH JB1. Deze wedstrijd hebben wij gewonnen met een mooie 0-4 overwinning wat we natuurlijk vervolgens hebben gevierd bij de Mc Donald‚Äôs. Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd tegen Engeltherm om 11:00 in Wierden.

Lees hieronder verder voor de Kampioenen van voorgaande jaren …

Heeft iemand nog foto’s van teams die in eerdere jaren kampioen zijn geworden? Wij ontvangen de foto’s graag op foto@wvcvolley.nl

Foto’s kun/mag je ook zelf uploaden in de foto-albums die hierboven (en onder) gelinkt zijn.


Kampioenen 2022 – 2023

MB2 – Kampioen van de 2e helft seizoen

Om¬† 11.30 was het de beurt aan MB2 om te laten zien hoe je moet volleyballen. Deze stonden wat ‘vrij’ en hadden genoeg aan 2 punten. Maar ook dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Na 2 sets was het 1-1.

Op naar de befaamde 3e set, maar daar maakten onze meiden even duidelijk wie de beste was: met een 25-18 overwinning was de set binnen, dus 2 punten en Kampioen. De wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 3-1 en dus kon het feestje beginnen!

Ook deze meiden werden natuurlijk gehuldigd, gelijktijdig met de andere teams. De foto’s van het Kampioenschap van MB2 staan hier.

MC1 (ook) Kampioen van de 2e helft seizoen

Deze meiden waren erop gebrand om 2x in één seizoen Kampioen te worden. Zij stonden echter gelijk met SVH VC MC1, dus zou het team dat 3 punten wist te verdienen Kampioen worden. Een spannende stand!

En dat het spannend werd was wel duidelijk: de meiden en coaches waren wat gespannen voor de wedstrijd. Om 9.30 uur klonk het startsignaal. De 1e set werd dan ook verloren, gevolgd door de 2e set. Het team keek dus aan tegen een 0-2 achterstand.

De enige manier om (toch) Kampioen te worden, was dus een 5-setter. Want alleen met 3-2 zouden er genoeg punten in Wierden blijven. Het werden 3 (!) zinderende sets, maar onze meiden hebben ervoor gestreden en ‘gewoon’ met 3-2 gewonnen. Kampioenen !! Felicitaties aan de meiden en hun coaches Lindy en Lisanne.

Ook zij zijn allemaal ’s middag gehuldigd ten overstaan van een heel groot publiek. De foto’s hebben we natuurlijk een mooie plaats gegeven.

CMV N3-1 – Kampioen 2e helft seizoen

Zaterdag 15 april was het Super Saturday in Wierden,  maar deze meiden moesten 2 wedstrijden spelen in Borne. Om 8.30 uur moesten ze de eerste spelen en die werd gewonnen met 6-0. En ook de wedstrijd van 9.15 uur werd een duidelijke 6-0. Deze meiden zijn dus overduidelijk Kampioen geworden! Gefeliciteerd meiden en coach/trainer.

De huldiging werd diezelfde dag (tijdens Super Saturday) in Wierden gedaan. De meiden hebben hun medailles en beker in ontvangst genomen en zijn met de andere Kampioenen op de foto geweest en hebben een luid applaus van het publiek gekregen. Goed gedaan meiden!

De foto’s staan natuurlijk in een¬† eigen album.

MC1 – Kampioen van de 1e helft seizoen

Zaterdag 17 december breaking nieuws: Meisje C1 zijn Kampioen geworden. Gefeliciteerd meiden en coaches!!

De foto’s kun je hier terugvinden.


Kampioenen 2021 – 2022

CMV N6-1 – Kampioen!! 2e helft seizoen

Zaterdag 14 mei kwam er een belangrijk nieuwtje vanuit Haaksbergen: de meiden van CMV N6-1 zijn zojuist Kampioen gewordenūüéČ Top meiden en coach! Gefeliciteerd ūüí™ūüĎŹūüĎŹūüĎŹ#GoTeamWVC ¬†We verzamelen ook van dit kampioenschap weer graag de foto’s (die zelf ook kunt uploaden).

Heren 1 – Kampioen

De mannen wisten het al: zij zouden ook kampioen worden. Alleen wanneer ‘officieel’. Na een 3-1 overwinning in Saasveld op 1 mei was het dan wel duidelijk: Kampioen. Ook dit team kan ‘officieel’ dit seizoen geen kampioen worden (volgens Nevobo), maar voor ons zijn ze wel gewoon de beste ūüôā van hun poule. Gefeliciteerd mannen! Mogelijk volgen nog meer foto’s.

CMV N3-3 – KAMPIOENEN 2e helft seizoen

Op/rond 22 april was het duidelijk. Ook N3-3 is kampioen. Het kampioensfeestje/de huldiging was op 17 juni, tijdens de afsluitende CMV-training. Inmiddels staat de foto’s in het album.

Jongens C1 – 1 van de 3 kampioenen vandaag

Zaterdag 16 april is een 3-klapper geworden: 3 van onze jeugdteams zijn kampioen geworden (in de tweede helft van het seizoen). E√©n daarvan is Jongens C1! Een strakke 4-0 overwinning in de pocket en dus Kampioen! Ze waren zelf verrast door hun eigen prestaties. Het kampioensfeestje wordt dan ook volgende week gevierd. (Alvast) Gefeliciteerd toppers! Foto’s kunnen naar het album van deze kampioenen.

Meisjes B1 – en dat is nummer 2 vandaag

Deze meiden waren al goed op dreef en hebben met een 3-1 overwinning de winst en het kampioenschap binnengesleept. We verzamelen alle foto’s graag (voor jullie).

Meisjes B2 – maakt het feestje compleet

Met een keurige 4-0 overwinning kon ook hier het feest losbarsten: Kampioenen ! Ook deze meiden weten met een dikke 4-0 overwinning het kampioenschap binnen te halen! Ook hier natuurlijk felicitaties voor het team en coach! In het foto-album komen hopelijk nog meer foto’s van het feestje.

Heren 3 – Kampioen !!
Op Super Saturday (9 april) is Heren 3 Kampioen geworden. Met de winst (4-0) op Harambee 10 stelden onze Heren het Kampioenschap zeker. 15 keer op een rij ongeslagen wedstrijden zorgden ervoor dat ze niet meer in te halen zijn: Felicitaties aan deze fanatieke mannen!
Ze werden natuurlijk aangemoedigd door de vast kern van partners ūüôā die meteen na de wedstrijd de heren in het zonnetje kwamen zetten!
We hebben natuurlijk ook hiervan een foto-album aangemaakt: meer foto’s kunnen worden toegevoegd.

Nevobo heeft besloten dat er dit seizoen officieel geen kampioenen worden aangewezen (bij de Senioren), maar voor onze vereniging zijn ze natuurlijk gewoon wel kampioen geworden!

CMV N5-1 is kampioen 1e helft seizoen

Op 2 december werd de stand definitief voor de eerste helft van het seizoen: Kampioenen. Felicitaties voor Moniek, Ninke, Eline, Carmen, Lynn en trainer Laura!¬† Enkele foto’s van dit kampioenen-team. Ook de ‘huldiging’ heeft inmiddels plaatsgevonden.

CMV N6-1 is poule-winnaar van de 1e helft van het seizoen

Geen ‘offici√ęle’ kampioenen, omdat dit team met ‘dispensatie’ speelt (leeftijd), maar ze zijn wel mooi poule-winnaar geworden! Dus verdienen ook Kim, Daan, Fleur, Britt, Annerie en Lotte onze felicitatiesūüĎŹūüĎŹūüĎŹ. Toppers ūüéČ. Natuurlijk ook een mooie pluim voor trainer Henk en hulptrainer Lindy! Ze zijn (later) zelfs nog gehuldigd.


Kampioenen 2020 – 2021

Door toedoen van Corona hebben we in het seizoen 2020-2021 helaas geen kampioenen kunnen huldigen. De competities zijn amper/niet gespeeld. Gelukkig hebben we wel een foto-overzicht van het seizoen.


Kampioenen 2019 – 2020

Kampioenen – Eregalerij
We hadden het helemaal anders bedacht: een huldiging met ‘alles erop en eraan’ van de Kampioenen van onze vereniging. Wie weet wat er allemaal nog was gebeurt. Helaas, we zullen het niet (precies) weten. Daarom zijn wat ons betreft onderstaande teams KAMPIOEN geworden. Van harte gefeliciteerd!

TC Tubantia heeft nog aandacht besteedt aan onze (en andere) virtuele kampioenen! Check hier de foto’s/impressies.

  • Meisjes A1,
  • Meisjes B1,
  • Dames 2 en
  • Dames 4

MB3 wint met 0-4 en is Kampioen!

Tijdens de laatste uitwedstrijd in Hengelo tegen Webton was het 100% duidelijk: MB3 is Kampioen !! Gefeliciteerd meiden.

Heb jij leuke foto’s gemaakt? Upload ze dan in¬†het album.

MB1 wint overtuigend en is Kampioen.

Zaterdag 7 december had MB1 √©√©n opdracht: winnen (minimaal 2 sets) en dat hebben ze gedaan. Na een overtuigende 4-0 winst op Webton kon er een feestje worden gevierd: KAMPIOENEN!!¬†Foto’s bewaren we hier¬†(en je kunt je eigen foto’s ook daar uploaden)

Huldiging Kampioenen 1e helft

Tijdens de eerste thuiswedstrijd van Dames 1 in 2020, op zaterdag 11 januari zijn de beide Kampioenen gehuldigd. Bloemen, felicitaties en applaus voor MB1 en MB3!


Kampioenen 2018 – 2019

Op SuperSaturday zijn nog 3 teams Kampioen geworden.

Alle teams konden uiteindelijk ook meteen worden gehuldigd. Lees hieronder hun verhaal en bekijken de foto’s van de Kampioenen !

MB3 heeft het heel spannend gemaakt.

Door een gelijk aantal punten was dit team afhankelijk van het puntensaldo en … die van MB3 was beter, dus ook dit team is Kampioen geworden. We hebben hen ook op Super Saturday nog kunnen huldigen. De foto’s staan/komen in het¬†album.

CMV N4-4 Kampioen.

2 wedstrijden winnen met 6-0 was genoeg om Kampioen te worden. Met 68 punten uit 12 wedstrijden was het overduidelijk: het Kampioenschap was binnen ! Het feest kon beginnen. In het¬†foto-album¬†staan de foto’s.

CMV N6-1 is voor de 2e keer Kampioen.

Dit team ging ’s morgens heel zenuwachtig richting Enter, maar na 2 mooie overwinningen (6-0) was het duidelijk: Het Kampioenschap was binnen en kon, voor de 2e keer in dezelfde samenstelling een feestje worden gevierd. De foto’s staan in het¬†album.

CMV N4-2 onze eerste Kampioenen in de 2e helft !!

Zaterdag 30 maart is CMV N4-2 Kampioen geworden. Ze zijn daarmee het eerste team van de 2e helft van het seizoen die kampioen zijn geworden. Toppers !!

Foto’s kun je¬†hier (zelf) toevoegen aan het album.

Huldiging Kampioenen 1e helft van het seizoen:

Het was voor de TC even zoeken naar een geschikte datum en zaterdag 9 maart was het dan eindelijk zo ver. De kampioenen van de 1ste helft van de competitie werden gehuldigd.

Dames 1 speelde deze avond tegen de Krekkers en de tribune was om 18:00 uur alvast goed gevuld. Nadat de teams zich op hadden gesteld in de hal werden ze per team omgeroepen door gelegenheidsomroepster Eva. Beginnend met MB1 en vervolgens via MC2, N6-1, N5-2 eindigend met N4-3.

Alle speelsters ontvingen de felicitaties met een roos en een applaus vanaf de tribune. Hopelijk kunnen we na de 2de helft van de competitie wederom kampioenen in het zonnetje zetten.

Ook dit seizoen hopen we natuurlijk weer dat een aantal van onze teams Kampioen worden. Een aantal CMV-teams en jeugdteams liggen mooi op koers voor de eerste helft van het seizoen. Veel plezier !!

Foto’s van de¬†huldiging staan hier.

MC2 hadden genoeg aan 1 set !

Deze meiden hebben op zaterdag 15 december, na de eerste setwinst (en uiteindelijk een 3-1 overwinning) het Kampioenschap ook binnen ! Gefeliciteerd meiden en coach Miranda !
Meer foto’s kun je¬†hier uploaden en vinden.

CMV N4-3 hebben heel goed hun best gedaan: Toppers !

Op zaterdag 8 december waren zijn het 3e team (en 4e in totaal) dat Kampioen is geworden. Deze enthousiaste meiden staat mooi op de Kampioensfoto.

CMV N5-2 heeft een mascotte en is Kampioen !

Deze meiden hebben een trouwe mascotte: een beer, met de naam … Hij was erbij toen deze meiden Kampioen werden. Mooi gespeeld meiden met heel veel plezier ! Als iemand foto’s wil toevoegen, dan mag dat in hun¬†eigen album.

CMV N6-1 heeft het ook voor elkaar !

Deze meiden hebben op zaterdag 8 december de Kampioenmedailles opgehaald. Een heel mooi resultaat. Dik verdiend! De foto’s kunnen worden toegevoegd aan het¬†album.

MB1 Kampioen – eerste van dit seizoen bij WVC

MB1 heeft op vrijdag 7 december het Kampioenschap binnen gehaald. Alle wedstrijden met winst! Top meiden !! Gefeliciteerd.¬†De foto’s bewaren we¬†hier. Het wedstrijdverslag van de Kampioenswedstrijd staat¬†online.


Kampioenen 2017 – 2018

MB1 is Kampioen !

Zaterdag 14 april hebben Meisjes B1 een thuiswedstrijd om het Kampioenschap gespeeld. Stiekem waren ze inmiddels al kampioen geworden, maar voor het thuispubliek hebben ze het nog even laten zien, door met 4-0 van Esch Stars te winnen!

De meiden en hun coaches/trainers hebben de felicitaties, bloemen en medailles in ontvangst genomen.¬†De foto’s staan hier. En het laatste en winnende punt staat op het¬†YouTube-kanaal¬†van WVC Volley.

Dames 1 Kampioen in de 2e Divisie !!!

Op SuperSaturday was het om 13.30 uur de beurt aan Dames 1 voor hun Kampioenswedstrijd. Na het historische kampioenschap vorig seizoen in de 3e Divisie was het nu al tijd voor het kampioenschap in de 2e Divisie. Ongelofelijk !!

Het publiek was massaal aanwezig op de tribunes van WVC Volley in Sporthal ’n Dikken. Het kleurde zwart en rood en het kabaal was niet van de lucht: wat een prachtige sfeer! Dank aan iedereen die dit feestje mogelijk heeft gemaakt.

Met een 4-0 overwinning op Ecare Apollo 8 Dames 2 zou het Kampioenschap direct en in eigen huis worden binnengehaald. De vraag was niet OF, maar wanneer. Echter Apollo was er ook op uit om een set (of meer) mee te pakken. Onze dames zorgden ervoor dat het bij één setje bleef (en dus 3-1), maar dat betekende dat het Kampioenschap nog niet gevierd kon worden: de wedstrijd van de directe tegenstander (Wevo 70 Dames 1) was doorslaggevend: zij verloren met 3-1.

En dus kon rond 18.45 het feest alsnog losbarsten in Sporthal ’n Dikken in Wierden: Dames 1 was KAMPIOEN in de 2e Divisie !!. Wat een topprestatie. Felicitaties aan het team, trainer Frank van den Noort en assistent-trainer Roel Boone.
Meer foto’s staan in ons Foto-album:¬†https://photos.app.goo.gl/yck9JSciXLrHxyLm2
en natuurlijk de foto-reportages van Jan van den Noort: Bijna-kampioenen en de Party.

Ook bij Vizier Op Volleybal een (beeld)verslag.

Jongens C1 Kampioen.

Om 11 uur op SuperSaturday 31 maart 2018 moest Jongens C1 een belangrijke wedstrijd spelen tegen Ecare Apollo 8 JC2: de Kampioenswedstrijd. Het publiek, in de vorm van vaders, moeders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden hadden op de tribune plaatsgenomen en waren gespannen voor de wedstrijd. De jongens wisten het zelf niet (precies), maar met 3 gewonnen sets zouden ze kampioen zijn. Na een strakke 4-0 overwinning was de buit binnen: KAMPIOEN !! Van harte gefeliciteerd namens de gehele vereniging.
Meer foto’s en filmpjes:¬†https://photos.app.goo.gl/lUzMpPFECR3EsVys2

En het winnende punt staat op YouTube: https://youtu.be/bR3N5Nzz_Wc

CMV N3-2 is onze eerste Kampioen van het seizoen !!

Zaterdag 16 december is ons CMV N3-2 team de eerste Kampioen van het seizoen geworden door de wedstrijden in Rijssen te winnen. Een topprestatie van het team, coach, trainer en natuurlijk ondersteund door ouders en familie die hen kwamen aanmoedigen !! Toppers gefeliciteerd. Er volgen (hopelijk) nog meer¬†foto’s.


Kampioenen 2016 – 2017

Dames 1 ook Bekerkampioen !!

En onze dames maken het waar: de dubbel is binnen !!¬†Na een mooie zegereeks in de voorrondes wint Dames 1 ook de finalewedstrijd tegen Halley. Met een mooie 3-0 overwinning is de ‘dubbel’ binnen voor onze Dames ! Een topprestatie en uniek voor de Dames van onze vereniging.

Felicitaties aan de speelster, trainers en coach ! En natuurlijk ook dank aan het publiek dat massaal naar de wedstrijden is gekomen

Veel meer beeldmateriaal, met dank aan o.a. Jan van den Noort en Raymond Kampherbeek.

Heren 1¬†heeft de laatste wedstrijd om de 1e plaats helaas verloren van een sterker VoCASA, maar we zijn ook enorm trots op dit team dat het weer tot de finale van de Regiobeker heeft gebracht. De¬†foto’s¬†van deze wedstrijd staan in het¬†album.

Heren 2, 3e Klasse

Voor een hele spannende laatste wedstrijd moesten onze mannen op donderdag 20 april afreizen naar Hengelo, om tegen Webton H7 als directe tegenstander te strijden om het Kampioenschap. Het meegereisde publiek kreeg waar voor hun geld, want spannend werd het. De opdracht leek simpel: WVC moest √©√©n set winnen ūüėČ Webton moest met 4-0 winnen.

De eerste twee sets gingen naar Webton (26-24 en 25-18). Gelukkig wisten onze mannen met 23-25 de 3e set naar zich toe te trekken om daarna meteen het Kampioensfeestje te vieren. De wedstrijd werd uiteindelijk met 3-2 verloren, maar dat was niet verder interessant: het 8e team van WVC Volley is Kampioen dit seizoen !

De¬†Foto’s¬†verzamelen we natuurlijk graag.

Dames 1, 3e Divisie

Ongelofelijk: onze dames spelen het eerste jaar in de 3e divisie en worden meteen Kampioen ! Dat was al historisch, maar ook de promotie naar de 2e divisie is absoluut historisch voor onze club ! Het publiek was zaterdag 15 april massaal afgereisd naar Sporthal ’n Dikken om onze dames met 3-1 te zien winnen van Lutheria.

Felicitaties aan onze dames en hun trainer/coach Frank en assistentcoach Roel. Nadat de felicitaties in ontvangst werden genomen, kon feest worden gevierd. We hebben natuurlijk¬†foto’s¬†(weer met dank aan Jan van den Noort) en diverse¬†filmpjes.

CMV N5-1, Hoofdklasse

Op zaterdag 15 april moesten deze meiden nog wat punten scoren voor het Kampioenschap en dat hebben ze gedaan: ze zijn WEER Kampioen ! Dit keer in de Hoofdklasse. Gefeliciteerd meiden ! Natuurlijk ook felicitaties voor de coaches ! De¬†foto’s¬†verzamelen we graag ūüôā

Heren 1, Promotieklasse

En de mannen zijn weer kampioen. Na een 4-0 overwinning op Apollo H3 heeft¬†Heren 1¬†een feestje kunnen vieren. Ze hadden geen geduld¬†¬†om te wachten op Super Saturday en hebben het Kampioenschap zeker gesteld. Het Kampioenpunt werd ‘Live op Facebook’ gestreamd (en is nog op¬†YouTube¬†te bekijken). Natuurlijk hebben we ook¬†foto’s. Meteen na de wedstrijd konden zij de felicitaties van het publiek in ontvangst nemen. Gefeliciteerd mannen !

Ook dit jaar gaan ze voor de dubbel. Donderdag 13 april spelen ze de halve finale van de Regiobeker tegen Reflex H1.

Dames 3, 2e Klasse

Ons¬†Dames 3¬†team lag al heel goed op koers, maar is nu al Kampioen geworden. Door de wedstrijd van de tegenstanders op 28 maart 2017, zijn onze dames op papier al Kampioen. We hopen om hen tijdens de thuiswedstrijd op 7 april weer te zien vlammen om hen dan ook te kunnen feliciteren met het behaalde succes. Dan volgen ook (vast) meer¬†foto’s.

Jongens B1

Tijdens de uitwedstrijd op zaterdag 11 maart 2017 tegen Ledo, heeft ons¬†Jongens B1 team¬†het kampioenschap binnen gehaald, met een mooie 0-4. Felicitaties zijn op zijn plaats ! De foto’s, van het team en de kampioenentaart staan op Facebook maar natuurlijk ook¬†hier.

Wil jij ook in zo’n leuk team spelen? Ga dan eerst eens gratis meetrainen (4x) om te kijken of volleyballen iets voor jou is. We zoeken nog (steeds) jongens !!

CMV N5-1

In de middag van zaterdag 10 december 2016 is ook¬†CMV N5-1¬†Kampioen geworden. Met nog 3 wedstrijden te gaan kunnen zij nu al het feestje vieren. Dik verdiend meiden. Gefeliciteerd team en coaches en trainers. Natuurlijk zijn er¬†foto’s¬†!

Meisjes C1

Meisjes C1¬†hebben de eer om het eerste Kampioenenteam van WVC Volley van het seizoen 2016-2017 te zijn. Na een mooie overwinning op HVC hebben onze meiden vandaag (zaterdag 10 december) de eerste helft van het seizoen afgesloten als kampioen in de 2e klasse. Van harte gefeliciteerd meiden en coaches en trainers. Ouders bedankt voor het aanmoedigen !¬†Foto’s.


Kampioenen 2015 – 2016

De huldiging van alle (!) kampioenen van het seizoen 2015-2016 is op zaterdag 23 april, tijdens het¬†Eindfeest 2016. Zorg dat je om 18.30 uur aanwezig bent in ’n Dikken.

En dan was er op zaterdag 14 mei nog een heel bijzonder en historisch kampioenschap:¬†Heren 1¬†heeft de¬†Regiobeker¬†gewonnen ! Na een mooie wedstrijd die met 1-3 werd gewonnen van Woudenberg, was het een feit: Heren 1 heeft dit seizoen ‘de dubbel’ binnen. Een topprestatie. Felicitaties aan het team !! Het publiek was massaal mee/afgereisd naar Borne. Nagenieten kan van de¬†foto’s¬†(o.a. van Jolanda Timmerman, waarvoor dank),¬†het laatste punt¬†en de¬†huldiging.

Zaterdag 16 april was de kampioenswedstrijd van¬†Dames 1¬†in de Promotieklasse, tegen Krekkers. Onze dames hebben, met een mooie 0-4 overwinning het Kampioenschap in de Promotieklasse binnen gesleept. Daarmee werd een mooi en historisch feit geschreven: na (ongeveer) 30 jaar speelt WVC Volley volgend seizoen derde divisie met @wvcvolleyd1 !! Felicitaties aan het team, trainer en het publiek, jullie waren allemaal geweldig !! Natuurlijk zijn er weer¬†foto’s¬†en een¬†album¬†gemaakt (o.a. door Jan van den Noort, waarvoor dank) en hebben we het laatst punt op¬†bewegend¬†beeld¬†staan ;-).

Binnen 12 uur hebben we alweer een team dat kampioen is geworden:¬†CMV N4-1¬†haalt na 2 gewonnen wedstrijden (op zaterdag 2 april) het kampioenschap in de 2e helft van het seizoen 2015-2016 binnen. Lisa, Babette, Maartje, Mirthe en Ruth gefeliciteerd !! Natuurlijk ook de coaches, ouders, opa’s en oma’s gefeliciteerd en bedankt voor jullie ondersteuning.¬†Foto’s¬†en een¬†filmpje¬†van het laatste punt. Coach Marcel Schutten heeft nog een¬†mooi filmpje¬†van de hele dag gemaakt !

Het leek er bijna op dat tijdens SuperSaturday (26 maart)¬†Heren 1¬†al kampioen zou worden. Gezien het aantal punten natuurlijk al geen discussie meer, maar in theorie nog niet 100%. Daarom werd op 1 april in Enschede de echte kampioenswedstrijd gespeeld tegen Harambee. Zij waren geen partij voor onze mannen en met een eenvoudige en snelle 0-4 werd deze wedstrijd gewonnen en daarmee het Kampioenschap in de 1e klasse. Van harte gefeliciteerd! Nu op naar de halve finale van de Regiobeker, want dit team gaat dit seizoen voor de dubbel !¬†Foto’s¬†en het¬†filmpje¬†van de huldiging.

Een hele mooie afsluiting van de eerste helft van het seizoen: Op zaterdag 12 december is¬†CMV N4-2¬†kampioen geworden, na een mooie winstpartij. Het is het derde team van WVC Volley dit seizoen !! Felicitaties aan het team:¬†Mirthe, Wietse, Maartje, Lennart, Jesse en Wilmar. En natuurlijk ook aan de coaches en trainer. Een topprestatie. De foto’s van het feestje staan¬†hier.

Het gaat heel lekker ! Want op zaterdag 28 november heeft CMV N4-1 het waargemaakt ! Ook zij zijn kampioen geworden. Gefeliciteerd team (Lynn, Noor, Lieke, Daphne en Tessa) en coach. Het wedstrijd-verslag van coach Bas in het kort:

“Door sterk spel en de vele aanmoedigingen vanaf de tribune wonnen we de laatste set met 15-3. De traantjes kwamen al snel van blijdschap, eindelijk kampioen!¬†Ouders, broers zussen, opa‚Äôs en oma‚Äôs bedankt voor jullie support gedurende het seizoen. Mooi om de betrokkenheid te zien. WVC bedankt voor het heerlijke patatje bij Sterk, was een mooie afsluiting van de dag.¬†”

De foto’s bewaren we¬†hier¬†voor jullie.

Zaterdag 21 november 2015 geloofden de spelers van¬†CMV N2-1¬†het niet, maar ze waren toch echt kampioen geworden. Na een spannende wedstrijd, waarbij ze nog 2 sets moesten winnen was het tijd voor de kampioenen-Yell: “Citroen, citroen, wij worden kampioen !”. Ook bij de ouders een zucht van opluchting ūüėČ . Daarna natuurlijk de felicitaties, speculaastaart, medailles en een echt kampioenenshirt. Langs deze weg ook felicitaties voor spelers Thomas, Senna, Rutger en Gijs, trainer Julia en coach Maurice ! Er zijn natuurlijk¬†foto’s¬†gemaakt.


Kampioenen 2014 – 2015

Zaterdag 18 april 2015 kon nog een Mini-team van WVC Volley kampioen worden en dat hebben ze gedaan: CMV N6-1 zijn onze toppers ! Een mooie prestatie van het team en trainers. Ouders bedankt voor jullie aanmoedigingen. Ook van dit kampioenschap hebben we nog enkele foto’s. Klik hier.

Vrijdagavond 17 april 2015 was het bloedstollend spannend in Saasveld, maar¬†Dames 3¬†heeft ook het Kampioenschap binnen ! Van harte gefeliciteerd !! De 1-3 overwinning op Saasveldia was, in combinatie met het puntensaldo, doorslaggevend. Het publiek was in grote getalen naar Saasveld getrokken om het team de nodige ondersteuning te geven ! De dames konden het eerst niet geloven, maar gelukkig waren ze snel overtuigd en kon een feestje worden gevierd. Gelukkig hebben we de¬†foto‚Äôs¬†nog ūüėČ

Donderdag 2 april 2015 kon het eigenlijk al niet meer misgaan:¬†Dames B¬†wordt¬†kampioen¬†in de 2e klasse en promoveert (weer) !. 2 jaar op rij kampioen en volgend seizoen in de 1e klasse. Daar komen ze Dames A tegen. Dat wordt en leuke strijd ūüėČ . Tijdens de kampioenswedstrijd zijn de dames aangemoedigd door het massaal opgetrommelde publiek (evenement op¬†Facebook¬†werkt wel). De foto’s staan¬†hier.

Zaterdag 21 maart 2015 heeft¬†MC1¬†met een 3-1 overwinning, tijdens een rechtsreeks duel, concurrent ATC uitgeschakeld. Onze meiden zijn daarmee kampioen geworden in de¬†1e klasse. Een topprestatie meiden! Van harte gefeliciteerd. Via Facebook (www.facebook.com/wvcvolley), Twitter (www.twitter.com/wvcvolley) en Instagram (www.instagram.com/wvcvolley) werd dit nieuws al de wereld in geslingerd ūüėČ , maar de foto’s zijn¬†hier¬†ook nog te vinden.
Zaterdag 4 april zijn de meiden, tijdens hun Kampioenenrit, nog rondgereden door Wierden. Een filmpje staat op YouTube: https://youtu.be/DZNr_nwVywA

Zaterdag 6 december 2014 hebben we weer 2 kampioenen in het rijtje kunnen bijschrijven !

De¬†jongens N3-2¬†streden om de eer in het Noordbroek en wisten ook hun laatste wedstrijd winnend af te sluiten. De taart en felicitaties konden in ontvangst worden genomen. De foto’s van dit team staan¬†hier.

’s Middags speelden de meisjes (en Rick)¬†N4-3¬†in Rijssen om het Kampioenschap. Ze waren zenuwachtig, maar het Kampioenschap was binnen. De taart en zelfs champagne smaakte prima ! Ook hier zijn foto’s gemaakt: klik¬†hier.


Kampioenen 2013 – 2014

En op Zaterdag 12 april 2014 was het helemaal feest! Maar liefst 3 teams zijn Kampioen geworden:

CMV N4-1¬†speelden hun wedstrijden in Vroomshoop. Daar was een schare aan supporters meegereisd om het team kampioen te zien worden. De¬†foto’s¬†kun je hier nog bekijken.

Tegelijkertijd speelde¬†CMV N3-1¬†in Vriezenveen, waar ook fans hun spelers en speelsters kwamen aanmoedigen. Onder luid applaus zijn zij ook kampioen geworden en ook de foto’s daarvan zijn¬†hier¬†te vinden.

En op hetzelfde moment was het in Wierden (Noordbroek) ook spannend, want¬†Meisjes C1¬†hadden aan 3-1 genoeg om kampioen te worden. Zij hebben er een mooie 4-0 overwinning van gemaakt en ook daarvan hebben we¬†foto’s¬†(en een¬†filmpje¬†van het winnende punt; 3e set).

Daarna zijn alle kampioen-teams ook nog eens op tour door Wierden gegaan. Het werd een ware zege-tocht !! Ook van deze¬†Kampioenen Tour¬†hebben we nog¬†beeldmateriaal¬†(en op¬†YouTube¬†enkele filmpjes) ūüėČ

Vrijdag 4 april 2014 was het de beurt aan Dames 1 om minimaal 4 punten op te halen bij Isivol. Daarmee kon het kampioenschap worden veiliggesteld. En dat hebben de dames gedaan. Na een 1-3 overwinning kon het kampioenschap worden gevierd. Het 2e kampioenschap op een rij. Een topprestatie van team en trainer/coach.

Het laatste punt (en meer) staan op¬†YouTube¬†en foto’s staan in ons¬†Foto-album. Ook foto’s van de laatste thuiswedstrijd op 11 april, waar het kampioensfeestjes nog eens werd overgedaan ūüôā staan er inmiddels bij (met dank aan Jan van den Noort !):¬†klikken maar.

Donderdag 27 maart 2014 is Dames D kampioen geworden bij de Recreanten. Het zag er het hele seizoen al erg positief uit voor deze dames. Nu kunnen ze promoveren !
De foto’s van het kampioenschap staan¬†hier.


Kampioenen 2012 – 2013

Op vrijdag¬†12 april¬†2013 was het de beurt aan¬†Meisjes A1¬†om kampioen te worden in de 2e klasse. Met een bericht dat HVC een puntje had laten liggen was het duidelijk en kon het feest beginnen. Het publiek was massaal gekomen, waarvoor dank! De meiden hebben op¬†Twitter¬†uitgebreid verslag gedaan. Ook op Facebook (www.facebook.com/wvcvolley) kun je het feestje nogmaals beleven. Ook op het¬†Foto-album¬†veel foto’s.

Al ruim voor het einde van de competitie kon het al niet meer fout gaan en werd Dames 1 op vrijdag 15 maart 2013 op overtuigende wijze Kampioen. Zij keren daarmee terug naar de 1e Klasse. Een mooie prestatie dames. Gefeliciteerd!

Op¬†12 januari 2013¬†hebben¬†Mini’s 1¬†(niveau 5) het weer gepresteerd: ze zijn vandaag¬†Kampioen¬†geworden! Een mooie prestatie meiden. Gefeliciteerd. De foto’s kun je¬†hier¬†bekijken.


Kampioenen 2010 – 2011

Ook dit seizoen hebben we weer een aantal Kampioenen in ons midden. De Kampioen-teams van het seizoen 2010 Р2011 staan hieronder. Alle spe(e)l(st)ers van harte gefeliciteerd !

Donderdag 29 april 2011 was het zover:

Dames A heeft het weer voor elkaar: ze zijn KAMPIOEN geworden in de hoogste Recreantenklasse. Dit jaar niet zo spannend als afgelopen jaar, maar toch: 6 punten waren nodig om het zeker te stellen. Gisteravond in Almelo is dat gelukt! Dames gefeliciteerd met deze prestatie. Op naar het Nederlands Kampioenschap!

Zaterdag 17 april 2011 was het (weer) de beurt aan¬†Mini’s 1. Ook de tweede helft van het seizoen zijn zij kampioen geworden (niveau 5). Mooi resultaat meiden! Ben benieuwd naar jullie resultaten de komende jaren. Veelbelovend.

Dames B¬†heeft op donderdag 14 april 2011 hun¬†kampioenschap¬†zeker gesteld. Het was nog spannend, omdat minimaal 5 punten nodig waren. Gelukkig konden 6 punten worden bijgeschreven, zodat de dames een feestje konden gaan vieren. Gelukkig hebben wij de¬†foto’s¬†nog.

Mini’s 1¬†hebben op 8 januari 2011 hun¬†kampioenschap¬†van de eerste helft van het seizoen 2010-2011 gevierd. Dat belooft wat voor de 2e helft. Meiden, een mooie prestatie. Foto’s.


Kampioenen 2009 – 2010

Hieronder een indruk van de Kampioen-teams van het seizoen 2009 – 2010. Alle spe(e)l(st)ers van harte gefeliciteerd !

Dames A¬†heeft op 21 april 2010 in een zeer spannende laatste wedstrijd haar¬†Kampioenschap¬†binnen gehaald. Voor de speelsters en het publiek maakten zij het erg spannend door de laatste wedstrijd gelijk te spelen, maar daarmee genoeg punten binnen te halen voor een feestje. De foto’s staan¬†hier.

En weer heeft WVC Volley een¬†Kampioensteam¬†!! Donderdag 15 april 2010 was het¬†Heren A¬†die de verwachtingen waar hebben gemaakt, door overtuigend de laatste 4 sets te winnen. Daarmee werd het Kampioenschap zeker gesteld. Met bloemen en luid applaus werden de heren gefeliciteerd. Met dank aan het publiek, andere teams van WVC Volley voor hun ondersteuning. De foto’s staan¬†hier.

Dames 1¬†hebben op Vrijdag 9 April 2010 hun kampioenschap binnen gehaald door zeer overtuigend met 4-0 van Lutheria te winnen. Het publiek was massaal de Dames komen aanmoedigen.¬†Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. De foto’s staan¬†hier.

Meisjes A1¬†hebben Zaterdag 19 December 2009 hun kampioenschap¬†binnen gehaald, door¬†voor eigen publiek te winnen met 4-0. Gelukkig zijn ook hier nog¬†foto’s¬†van.

Mini’s 2¬†zijn op Zaterdag 12 December 2009 kampioen geworden in Vriezenveen. Inmiddels hebben ze zelfs de¬†krant gehaald. En bekijk natuurlijk de¬†foto’s.

Meisjes B1¬†zijn ook op Zaterdag 12 December 2009 kampioen geworden. Zij speelden in Delden. De¬†foto’s.


Kampioenen eerdere jaren …..

Mini’s 6 zijn op 14 maart 2009 kampioen geworden. Ook hier hebben we nog¬†foto’s¬†van.

Heeft iemand nog foto’s van teams die in eerder jaren kampioen zijn geworden? Wij ontvangen de foto’s graag op¬†foto@wvcvolley.nl