Weghorst Makelaardij WVC Volley heeft als volleybalvereniging natuurlijk grote sportieve ambities. Maar naast de standaard volleybalwedstrijden en – trainingen willen wij ook een belangrijke verbindingsfactor zijn voor leden en begeleiders door het organiseren van diverse (sportieve) activiteiten.

Om als vereniging in staat te zijn sportieve en maatschappelijke doelen na te streven, is financiële ondersteuning van groot belang en noodzakelijk.

Als sponsor kunt u op diverse manieren uw naam verbinden aan onze vereniging. Naamsbekendheid is niet het enige voordeel dat u haalt uit het sponsoren van onze vereniging. U toont uw maatschappelijke betrokkenheid, doordat u bijdraagt aan het verwezenlijken van diverse activiteiten voor jong en oud binnen de volleybalvereniging. Bovendien verbindt u uw naam aan een bruisende vereniging vol sportiviteit, een vereniging waar sportieve prestaties en gezelligheid hand in hand gaan.

Sponsorcommissie

Onze sponsorcommissie bestaande uit Mart Wassink, Dinand Rensen en Karijn van Eijk heeft onlangs versterking gekregen van Nicolle Schasfoort.

Wil jij ook helpen of heb je goede ideeën? Informeer bij hen wat de commissie verder zoal doet.

Deze commissie houdt zich bezig met het werven van sponsoren. Daarnaast steken zij hun energie in het onderhouden van de contacten met sponsoren.