Takenmarkt

Op de takenmarkt houden we wij welke taken nog niet zijn ingevuld. Jolien en Kristel proberen openstaande taken te koppelen aan leden die deze taken zo goed mogelijk in kunnen vullen.

Heb jij interesse in onderstaande taken of wil meer weten? Neem dan contact op met de betreffende Commissies en/of met onze Takenmarkt (Jolien en Kristel).

Vrijwilligers

Als vereniging kunnen we natuurlijk niet zonder onze vrijwilligers. Niet alleen als speler, maar ook als bijv. scheidsrechter, coach of trainer. Maar om dat allemaal mogelijk te maken zijn meer zaken die we moeten invullen, van Materiaalbeheer en ledenadministratie tot kledingcommissie en Vertrouwenscontactpersonen.

Heel veel taken zijn ingevuld, maar elk seizoen stoppen mensen, gaan zij andere taken oppakken of willen zij iets anders gaan doen.

De taken proberen we zo ‘klein mogelijk’ te houden, zodat het voor iedereen aantrekkelijk is (en blijft) om actief te blijven voor onze club en te zorgen dat alles blijft functioneren.

We rekenen dus op jullie allemaal! Pak dus je verantwoordelijk, neem contact op (met onze Takenmarkt) en pak een taak op.

Openstaande Taak Taakomschrijving
Activiteitencommissie (2 of 3 personen) Het organiseren van leuke activiteiten voor de hele vereniging. We vergaderen ongeveer 1x per 2 maanden. Vlak voor een activiteit is dat ongeveer 1x per maand.

Mail even met feest_wvcvolley@hotmail.com voor meer info.

Kledingcommissie Jij wilt toch ook graag elk seizoen weer een complete tas met wedstrijdkleding hebben?
Er staat een hele goede basis en de administratie is op orde. Het gaat dus vooral om de organisatie!
Wil je weten hoe jij kunt helpen? Lees dan de informatie over kleding op onze website en spreek Eva, Pasja of Bas persoonlijk aan of mail even met kleding.wvc@gmail.com
Sponsorcommissie Ben jij die vrijwilliger met interesse in commercie, werk je in die branche of volg je een commerciële opleiding dan is dit wellicht een leuke manier om in contact te komen met de bedrijven in Wierden en omgeving.

Onze Sponsorcommissie bestaat op dit moment uit Mart Wassink, Dinand Rensen en Karijn van Eijk. Maar er wordt nog steeds versterking/vervanging (van Dagmar) gezocht.

  • en wil zich inzetten om bedrijven en/of winkeliers te benaderen om onze mooie vereniging te sponsoren?
  • Een leuke taak waarbij je de tijd zelf kunt indelen.
  • Check de sponsorpagina
Nieuwsbrief samenstellen Hou jij onze leden op de hoogte van de actualiteiten, nieuwtjes en zorg jij ervoor dat onze adverteerders ook voldoende aandacht krijgen? Help dan mee om onze Nieuwsbrief samen te stellen.

Je zorgt er voor dat 5x per seizoen onze Digitale Nieuwsbrief wordt opgesteld en aan onze leden wordt verstuurd. Je gaat achter de input aan, bedenkt leuke items om wat over te (laten!) schrijven. We gebruiken (op dit moment) Mailchimp. Dus ook dat moet worden ‘bijgehouden’ (emailadressen). Er is een handleiding beschikbaar!

Neem even contact op met Peter Raben.

Website bijhouden Zorg jij ervoor dat onze Website actueel, up-to-date en volledig blijft? Heb jij ideeën hoe het (nog) beter kan?  Help dan mee en doe meteen ervaring op op het gebied van het bouwen en onderhouden van websites, inclusief content-management.

Onze website is gebouwd in WordPress, dus heel eenvoudig (in de Cloud) bij te houden. Je zorgt dat onze website actueel is en blijft en verwerkt allerlei zaken (bijv. teamindelingen, Nieuwsberichten, Agenda-items e.d.). Ben jij handig (met WordPress) en/of ben je leergierig? Dan is dit zeker iets voor je! Er is een handleiding beschikbaar!

Neem even contact op met Peter Raben.

WVC VOLLEY

Een keer proberen? Geen probleem!

Neem contact op met de Technische commissie