U, jij en ik:

WIJ zijn WVC VOLLEY

WVC Volley is een volleybalvereniging waar plezier, prestatie, sportiviteit en veiligheid belangrijk zijn.

Onze doelen:

Plezier – WVC Volley wil bekend staan als een gezellige vereniging met een positieve uitstraling.

We hebben aandacht voor alle leden en ouders van leden, maar ook zeker voor onze vrijwilligers. Alle onze teams en geledingen in de verenigingen maken samen onze vereniging. Verder organiseren we meerdere activiteiten in het jaar voor alle lagen binnen de vereniging om het verenigingsgevoel te bevorderen.

Prestatie – WVC Volley wil graag een zo hoog mogelijk niveau nastreven, waarbij er voor alle teams een gekwalificeerde trainer beschikbaar moet zijn.

We streven ernaar het beste uit onze teams te halen met het idee dat prestatie en plezier goed samen gaan. Ons doel is om kwaliteit trainers te hebben voor al onze teams, al vanaf onze mini teams. Verder bieden we actief trainingen, cursussen en opleidingen aan aan onze vrijwilligers/trainers.

Sportiviteit – WVC Volley is een sportieve vereniging, wat zich uit in respectvolle communicatie tijdens wedstrijden maar ook daarbuiten, via onze social media kanalen.

Respect voor medespelers, begeleiding, arbitrage, tegenstanders en door en voor publiek.

Veiligheid – WVC Volley zorgt voor een veilig sportklimaat.

Dit borgen we door middel van (onder andere): Verklaring Omtrent Gedrag voor begeleiders, deugdelijke materialen, EHBO / BHV, elkaar aanspreken op ongewenst en onbehoorlijk gedrag, en onze vertrouwenscontactpersonen.

WVC Volley

een vereniging waar wij trots op zijn

WVC VOLLEY

Een keer proberen? Geen probleem!

Neem contact op met de Technische commissie