Super Saturday 2024 – Save the date

Zet het alvast in je agenda: Zaterdag 13 april 2024. Wij hebben onwijs veel ideeën voor een nieuwe Super Saturday.  

Een bericht naar je mail is verstuurd. Het nieuwsbericht kun je hier teruglezen.

Direct aanmelden Super Saturday 2024 – niet meer mogelijk

Terugblik op de Super Saturdays van voorgaande jaren:


Super Saturday 2024

Zaterdag 13 april hebben we weer onwijs genoten van volleybal, gezelligheid en feest! Met een echte VIP-tribune, een springkussen, schminken, een grote verloting en ’s avonds een buffet. De foto’s kun je hier bekijken.

En Jan van den Noort kwam nog langs om foto’s te maken. Enkelen zijn in ons album opgenomen, maar de complete sessie kun je hier bekijken. Het artikel (door Daniel) in Vizier op Volleybal kun je ook nog rustig teruglezen (met als hoofdonderwerp het Kampioenschap van Dames 1.

De organisatie was in handen van onze Activiteitencommissie en bij deze ook/nogmaals dank voor de organisatie!! Het was een enorm mooie dag.


Super Saturday 2023

Zaterdag 15 april was het eindelijk weer zover: Super Saturday, met 4 speelrondes in ’n Dikken. De organisatie was in handen van onze Feestcommissie en langs deze weg dan ook een dik applaus!! We hebben ook dit jaar weer een foto-album aangemaakt met impressies van deze dag, inclusief de huldiging van de Kampioenen.

’s Middag werden natuurlijk ook nog alle Kampioenen gehuldigd. 3 teams die zaterdag ook hun Kampioenswedstrijden hebben gespeeld. En wat was het soms spannend !! We hebben een speciale Kampioenenpagina op onze website, waar je rustig kunt nalezen hoe CMV N3-1, MC1 en MB2 hun wedstrijden hebben beleefd. Ook zijn er natuurlijk veel foto’s gemaakt. Check het dus snel!

We hebben op onze Socials natuurlijk ook nog aandacht geschonken aan de teams die ook een hele mooie prestatie hebben neergezet.
Het was de hoogste tijd om, na de kampioenen, nog meer 🔴teams⚫️ in het zonnetje ☀️te zetten:
7 teams hebben een mooie 2e plaats weten te bemachtigen. Sommigen zullen (mogelijk) promoveren. Het gaat om 4 damesteams: D3, D5, D6 en het Dames Masters team! Heren 3 stelt met hun 2e plek promotie naar de 2e klasse zeker.
En bij de jeugd hebben MA1 en MB1 ook een topresultaat weten te behalen.
#GoTeamsWVC 💪🔥


Super Saturday 2022

Na 2 jaren van ‘afwezigheid’ was het op zaterdag 9 april eindelijk weer zover: Super Saturday bij onze club.
De activiteitencommissie is er druk mee geweest. De organisatie was dit jaar in handen van Dames 2: Maartje, Babette, Ruth, Marit, Lieke en Loes. Dank meiden! Het was een groot succes. Gelukkig hebben we ook hier (natuurlijk!) nog de foto’s.


Super Saturday 2020 en 2021 

Helaas: Corona gooit roet in het eten. We hebben het dit keer moeten annuleren en dus zijn er geen foto’s.


Super Saturday 2019

De video met een terugblik op Super Saturday 2019 staat op YouTube (met dank aan Fleur !). Op zaterdag 13 april vierden wij feest! Die dag stond onze 4e Super Saturday in de geschiedenis van Weghorst Makelaardij WVC Volley op het programma! De foto’s van deze dag kun je vinden in een apart album.

Groeten de activiteitencommissie, Kira, Dorien en Myrthe

Super Saturday 2019 werd (mede) mogelijk gemaakt door Van Buuren:


Super Saturday 2018

Zaterdag 31 maart was het weer Super Saturday bij WVC Volley!  Compleet met Viptribune voor de mini’s, C en B-jeugd tijdens de wedstrijd van Dames 1. Daarnaast stonden er leuke attracties (de volleybalbus!), bij de sporthal zodat ze zich voor en na deze wedstrijd niet hoefde te vervelen!

’s Avonds een Buffet voor senioren, recreanten en A-jeugd. Dit jaar verzorgd door Sterk Langs de Lijn.

Terugblik naar 2018.


Super Saturday 2017

Zaterdag 15 april was het weer Super Saturday bij WVC Volley in Wierden. Samen met alle leden is het weer een groot succes geworden. Natuurlijk diverse wedstrijden, een verloting en vele activiteiten ! Dank aan de feestcommissie (Kira en Dorien) en natuurlijk alle vrijwilligers.

Een speciaal bedankje aan de vele winkeliers en bedrijven in/om Wierden die prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de (Super)Verloting.

Het publiek is massaal afgekomen op de verschillende wedstrijden en er is en mooie feestje gevierd na het Kampioenschap van Dames 1 !

De foto’s in het Super Saturday album.

Een filmpje van de activiteiten rondom de JoinVolleybal – bus.


Super Saturday 2016

Op zaterdag 26 maart 2016 hebben we een grandioze Super Saturday beleefd. De organisatie was in handen van Dames 1 en Heren 1. Enorm BEDANKT hiervoor ! Het was fantastisch.

Hieronder een terugblik en een link naar foto’s en filmpjes.

Op 26-3 hebben wij samen met WVC Volley H1 Super Saturday georganiseerd. De dag begon met het aankleden van de sporthal waarna we gestart zijn met de verloting en naar de wedstrijden van jeugd hebben gekeken. Om 12 uur lekker lunchen met elkaar en voorbereiden op de wedstrijd tegen Wevo’70. Inmiddels begon de tribune lekker vol te lopen en verliep de verloting als een trein. De jeugd werd als ware vips onthaald en kon op de viptribune genieten van onze wedstrijd die we met 4-0 wonnen. Na onze wedstrijd handtekeningen uitdelen aan de jeugdleden en heren 1 aanmoedigen naar hun 4-0 overwinning. Na de laatste ronde stond er een smakelijk buffet voor alle seniorenleden klaar en dankzij een spontane actie kon er ook nog genoten worden van een lekker ijsje. Hierna nog gezellig blijven hangen waardoor velen van ons hebben deze dag 12 uur in de sporthal hebben gemaakt, trots op elkaar!! #topteam #topvereniging

De foto’s staan hier.

Een compilatie van de foto’s van Jan van den Noort:  http://myalbum.com/album/1g69nMdfRn1B en http://myalbum.com/album/Iwij1D0TXAnF

Korte filmpjes op ons YouTube-kanaal, bijv. https://youtu.be/Z8Qik-rR6Fg