Beste WVC’ers,

We zijn inmiddels alweer over de helft van dit seizoen en dat betekent dat Super Saturday langzaam dichterbij komt! Dit jaar is Super Saturday op 13 april. Een dag vol volleybal, gezelligheid en feest!

Het speelschema:

  • 11.00 uur: MA1, MB2, MB1 en MC1
  • 13.00 uur: DS3, DS5, DS6 en JB1
  • 15.00 uur: DS1, DS2 en DS4
  • 17.00 uur: HS1, HS2 en HS3

Tijdens de wedstrijden van DS1 en HS1 worden de mini’s + C-jeugd uitgenodigd voor de VIP-tribune. En tussen de wedstrijden door is ook genoeg te beleven.

Voor de B-jeugd, A-jeugd, senioren en recreanten staat rond 19.00 uur een buffetje klaar! Onderaan deze pagina kun je je opgeven tot en met 10 maart. Het buffetje is op eigen kosten. De exacte tijd en het bedrag volgt t.z.t. via de mail.

Daarnaast zijn we op zoek naar leuke prijsjes voor de verloting! Heb jij nog wat leuks thuis liggen wat we mogen verloten? Breng het dan op donderdag 17 maart of donderdag 24 maart tussen 18.45 en 19.15 uur naar sporthal ’n Dikken.

Super Saturday kan niet worden georganiseerd zonder jullie hulp. Vind je het leuk om te helpen bij de verloting? Vind je het leuk om te helpen bij het springkussen voor de kinderen? Of vind je het leuk om te helpen met opbouw, versiering, geluid etc? Laat het ons weten! Ook al kun je maar een half uurtje, alle hulp is welkom! Wanneer we hier geen reactie op krijgen, zijn we genoodzaakt om teams aan te wijzen om te komen helpen. Hulp aanbieden kan ook onderaan deze pagina.

Wij hebben er weer ontzettend veel zin in en zien jullie aanmeldingen graag tegemoet tot en met 10 maart.

Bij vragen, mail gerust (feest_wvcvolley@hotmail.com) of spreek één van ons aan.
Tot 13 april!

Groetjes, De activiteitencommissie
Loes Ros, Maartje Hoogeveen, Ruth Schutten, Tim Groenevelt en Eline Vunderink