Beste (ouders/verzorgers van) leden!

Zaterdag 9 april zal Super Saturday weer plaats vinden bij Weghorst Makelaardij WVC Volley! Super Saturday, een hele dag feest voor iedereen met een rood/zwart hart! Wij hopen iedereen van de vereniging te mogen begroeten deze dag! Ook willen we deze feestdag graag met alle senioren, recreanten en A-teams afsluiten met een gezellig hapje eten.

Buffet senioren, recreanten en A-jeugd
Vorige keer een groot succes met ongeveer 95 deelnemers! Vind je het leuk om samen met je team en de rest van de vereniging Super Saturday af te sluiten in de kantine? Voor slechts € 11,50,- per persoon kun je deelnemen aan het buffet dat rond 20.00 uur klaar zal staan!
Geef je team op via de mail (feest_wvcvolley@hotmail.com), uiterlijk dinsdag 5 april!

In de Brief_Super_Saturday_en_borrel_avond_2022 is alle informatie en het opgave formulier voor het buffet te vinden.

Feestavond
De vereniging vindt het ook altijd supertof het jaar af te sluiten met haar leden. Dit doen we tijdens een feestavond, traditiegetrouw is dit op de laatste wedstrijdzaterdag van het seizoen, maar doordat dit seizoen anders loopt dan anders, houden jullie deze feestavond nog tegoed! Hier horen jullie t.z.t. meer over.

Uiteraard zijn jullie van harte uitgenodigd om na het buffet nog gezellig na te borrelen in Het Sportcafé!

Heb je verdere vragen over Super Saturday of zou je een handje willen helpen met bijvoorbeeld de verloting, versiering of de kinderactiviteiten? Stuur een mailtje naar de feestcommissie feest_wvcvolley@hotmail.com!

Foto’s van die dag komen in ons Super Saturday 2022 album. Je kunt zelf foto’s toevoegen!

Groetjes de feestcommissie