Maandag is het zover: een nieuw seizoen gaat beginnen. 2022-2023 start 29 augustus!

Vanaf 29 augustus starten onze trainingen en zijn onze teams weer op verschillende locaties in Wierden (en omstreken) te vinden. Ook dit seizoen zijn de locaties en de trainingstijden, maar vooral de trainers de grootste uitdaging voor onze Technische Commissie.

Elk seizoen is het een enorme uitdaging om de schema’s rond te krijgen. Heb je opmerkingen hierover, dan graag met een alternatief of idee hoe het anders zou kunnen. De TC is bereikbaar via tc@wvcvolley.nl. En wil je een team gaan trainen? Laat dat dan ook snel weten!

Onze website is bijgewerkt met teamindelingen, trainers en trainingstijden (de nieuwe teamfoto’s volgen in de loop van het nieuwe seizoen). Check (daar) dus snel alle informatie.

De wedstrijden beginnen op 15 september. Ook die informatie is te vinden op onze website (onder Teams – bijv. Dames  – Dames 6).

Laten we er weer een mooi en sportief seizoen van maken! Deel de berichten op de Socials met #wvcvolley. Wij delen ze graag en verzamelen allerlei impressies van dit nieuwe seizoen in ons album.