Net als vorig jaar start ook dit jaar Weghorst Makelaardij WVC Volley voor 3/4/5-jarige jongens en meisjes de ‘volleybalspeeltuin’. Ook voor deze leeftijdscategorie een mogelijkheid om lekker te bewegen, balanceren, rennen, springen, gooien, vangen, en al een klein beetje kennis maken met volleybal en de vereniging!

Volleybal is een veelzijdige sport, maar de meeste technieken zijn nog (te) moeilijk voor peuters en kleuters. Daarom kan er pas vanaf ongeveer 6 jaar gestart worden met volleybal. Het aanbod voor deze doelgroep moet dan ook vooral bestaan uit brede vaardigheden, zoals balans en coördinatie. WVC Volley wil graag dat kinderen deze vaardigheden op een jonge leeftijd aanleren door middel van het aanbieden van beweeglessen in de vorm van de ‘volleybalspeeltuin’.

De eerste les zal worden gegeven op vrijdag 7 oktober 2022, van 15.15 uur tot 16.15 uur in sportzaal het Noordbroek (achterste veld).

Vervolgens kan er vrijwel elke vrijdagmiddag lekker gesport worden. Wij staan deze middagen klaar om een uurtje lekker te bewegen! De eerste twee lessen worden gratis aangeboden en daarna kan zelf gekeken worden hoe vaak en wanneer een kind deel wil nemen, de kosten per les zijn dan EUR 2.

Meer informatie staat op onze website onder Volleybalspeeltuin.
Bij interesse kun je ook een mailtje sturen aan tc@wvcvolley.nl.