20% korting op de nieuwste indoorschoenen tijdens indoordagen Kievit Sport 

Beste leden van WVC Volley in Wierden, 

Het is weer zover! Kievit Sport komt langs met de nieuwe collectie schoenen! 

Op donderdag 15 september van 18:00 tot 21:00 uur komt Kievit Sport langs bij sporthal ’n Dikken. Kievit Sport is een sportspeciaalzaak met veel kennis op het gebied van indoor en hardlopen. Het team dat langskomt bestaat uit enthousiaste loopanalisten en podotherapeuten van Voetencentrum Wender. Zij brengen veel kennis mee op het gebied van schoenen en de juiste sportuitrusting.

Op deze avond krijg jij een gratis screening door een podotherapeut. Deze screening bestaat uit een voetdrukmeting en een videoanalyse. Zo kunnen de specialisten zien hoe jij beweegt. Naar aanleiding hiervan geeft de podotherapeut een advies mee, dat vervolgens door de schoenspecialist van Kievit Sport gebruikt wordt om samen tot de juiste schoen te komen. Comfortabel én met de juiste stabiliteit.

Kievit Sport neemt tijdens deze indooravond de nieuwste indoorschoenen en collectie accessoires mee. Gedurende de avond krijg je gratis schoenadvies én 20% korting bij aankoop van een paar schoenen uit de nieuwste collectie 

We vinden het fijn om te weten of je komt. 
Ga naar https://www.kievitsport.nl/Aanmeldpagina-indoordag en vul het formulier in. We hopen natuurlijk op een zo groot mogelijke opkomst. Tot dan! 

Met vriendelijke groet,

De kledingcommissie van WVC Volley