20% korting op de nieuwste indoorschoenen tijdens indoordagen Kievit Sport

Op donderdag 9 september van 18:00 tot 21:00 uur komt Kievit Sport langs bij Sporthal ‘n Dikken. Kievit Sport is een sportspeciaalzaak met veel kennis op het gebied van indoor en hardlopen. Het team dat langskomt bestaat uit enthousiaste loopanalisten en podotherapeuten van Voetencentrum Wender. Zij brengen veel kennis mee op het gebied van schoenen en de juiste sportuitrusting.

Op deze avond krijg jij een gratis screening door een podotherapeut. Deze screening bestaat uit een voetdrukmeting en een videoanalyse. Zo kunnen de specialisten zien hoe jij beweegt. Naar aanleiding hiervan geeft de podotherapeut een advies mee, dat vervolgens door de schoenspecialist van Kievit Sport gebruikt wordt om samen tot de juiste schoen te komen. Comfortabel én met de juiste stabiliteit.

Kievit Sport neemt tijdens deze indooravond de nieuwste indoorschoenen en collectie accessoires mee. Gedurende de avond krijg je gratis schoenadvies én 20% korting bij aankoop van een paar schoenen uit de nieuwste collectie. Daarnaast is er die avond een winactie, waarbij je je volledige aankoopbedrag terug kunt winnen.

We vinden het fijn om te weten of je komt. Ga naar https://www.kievitsport.nl/Aanmeldpagina-indoordag en vul het formulier onderaan de pagina in. We hopen natuurlijk op een zo groot mogelijke opkomst. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

De kledingcommissie van WVC Volley