20% korting op de nieuwste indoorschoenen tijdens indoordagen Kievit Sport

Afgelopen maandagavond heeft de indoordag bij Kievit Sport in Hengelo plaatsgevonden. Mocht je niet in de mogelijkheid zijn geweest om deze avond bij te wonen, maar wel geïnteresseerd zijn in de loopanalyse en korting, dan heeft Kievit Sport een mooie actie. De gehele maand augustus en september, kun je nog langs Kievit Sport (klik hier voor het adres) voor dezelfde actie: een loopanalyse voor schoenadvies én 20% korting bij aankoop van een paar schoenen uit de nieuwste collectie (zie onderstaande afbeelding). Meer informatie over de indoordagen van Kievit Sport is onder de afbeelding te vinden.

Kievit Sport is een sportwinkel in Hengelo die er alles aan doet om blessures te voorkomen en de prestaties te verbeteren. Het team van Kievit Sport bestaat uit specialisten met veel kennis op het gebied van de juiste sportuitrusting voor jouw lichaam. Tijdens de indoordagen komt het team van Kievit Sport samen met twee podotherapeuten van Voetencentrum Wender.
Tijdens de indoordagen krijg jij een gratis individuele screening voor een van de aanwezige podotherapeuten. Deze screening bestaat uit een volledig functieonderzoek, een drukmeting en een videoanalyse. Naar aanleiding van deze screening geeft de podotherapeut een advies mee, dat vervolgens door de schoenspecialist van Kievit Sport gebruikt wordt om samen tot de juiste schoen te komen.
Op deze avond zijn ook de nieuwste indoorschoenen- en accessoirescollectie te vinden bij Kievit Sport. Gedurende de indoordagen krijg je gratis schoenadvies én 20% korting bij aankoop van een paar schoenen uit de nieuwste collectie.