Weghorst Makelaardij WVC Volley Dames 1 naar de Topdivisie

Enkele weken geleden kreeg het Bestuur van WVC Volley de vraag vanuit Nevobo of het Dames 1 team ingeschreven wilde worden in de Topdivisie: het een-na-hoogste volleybal niveau in Nederland. Na diverse gesprekken, heeft het Bestuur een goed gemotiveerd plan geschreven waarom zij vindt dat WVC Volley in deze Topdivisie thuis kan horen.

Het Bestuur, de Technische Commissie en de trainer en speelsters van Dames 1 van WVC Volley vinden dat de Topdivisie voor het huidige team door de aanwezige potentie en getoonde groei van passend niveau is.  Met drie trainingen in de week en daarnaast de krachttraining is er sprake van een goede basis bij de huidige selectie. Doelstelling is ook om het aanstormend talent vanuit de eigen jeugd de komende jaren een kans te kunnen geven om op een hoog niveau te kunnen volleyballen. Daarnaast is het voor de uitstraling van de club goed en past de Topdivisie ook bij de groei die de vereniging de laatste jaren heeft doorgemaakt.

Weghorst Makelaardij WVC Volley ziet een Topdivisie met veel Twentse clubs dan ook met vertrouwen tegemoet en wenst trainer Gertjan ter Harmsel en zijn dames enorm veel succes. Laten we hopen dat in het nieuwe seizoen het publiek de weg naar sporthal ’n Dikken weer weet te vinden.