Aftellen tot
WVC Volley Kamp 2025
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

… zolang duurt het (nog) tot het volgende Volleybalkamp 😉


Volleybalkamp 2024 – Het thema is … Olympische Spelen

Al heel veel jaren gaan we met een grote groep WVC-jeugdleden op volleybalkamp. Dit kamp staat elk jaar in het teken van volleyballen, veel leuke dingen doen, weinig slapen en hééééél veel plezier met elkaar hebben. Wij zijn als kampleiding alweer bezig met de nodige voorbereidingen voor het komende volleykamp.

Net als vorige jaren, gaan we op pad met Hemelvaart.
Dit jaar zijn we dan weg van donderdagochtend 9 mei tot en met zaterdagmiddag/-avond 11 mei.

Jij gaat dit jaar toch ook (weer) mee?

De jeugd die dit jaar mee mag op kamp moet geboren zijn voor 1 oktober 2014! We hebben deze leeftijdsgrens ingesteld, omdat we anders mogelijk teveel aanmeldingen krijgen. Graag willen we jullie attenderen op het feit dat afgelopen jaren steeds vaker kampgangers, na opgave, zich voor dag(del)en afmelden. Organisatorisch is dit voor de leiding erg lastig, aangezien de voorbereidingen tijdig getroffen worden. Zouden jullie hier rekening mee willen houden?

Hier staat het formulier waarmee je je kunt aanmelden voor het volleybalkamp.
De aanmelding voor het kamp moet vóór 17 februari 2024 gedaan zijn.

Voor de ouders/verzorgers:
De kosten voor dit kamp bedragen dit jaar € 45,00. De kosten zullen begin mei geïncasseerd worden via een automatisch incasso. Bij het invullen van het aanmeldformulier hieronder geeft u als ouder/verzorger toestemming om het kampgeld te incasseren van het bij WVC Volley bekende IBAN-nummer.
Wilt u het geld liever geïncasseerd hebben van een andere rekening, vul dan onder ‘bijzonderheden’ het juiste IBAN-nummer in.

Er kan natuurlijk altijd iets onverwachts gebeuren, waardoor je toch niet mee zou kunnen. Laat dit dan op tijd aan ons weten, dan kunnen we hier rekening mee houden! Voor afmeldingen na het incasseren van het geld zijn wij helaas genoodzaakt de volledige kampkosten te berekenen.
Voor allerlei formele zaken hebben we enkele gegevens nodig van de kinderen die meegaan. Van een groot aantal kinderen hebben we de meeste informatie al, maar voor de volledigheid vragen wij toch iedereen het opgaveformulier in te vullen.

De deelnemers van 2023:

Communicatie met de leiding via het emailadres wvcvolleykamp@hotmail.com.

De deelnemerscode Volleybalkamp voor deelnemers en hun ouders is te downloaden en na te lezen. Graag aandacht hiervoor !

De foto’s van de voorgaande Volleybalkampen zijn te vinden in ons Google Photo-album. Scroll even naar beneden voor alle voorgaande jaren!


Volg Volleybalkamp via Social Media:


WVC Volleykampen uit het verleden:

2024 was het jaar van de Olympische Spelen 🙂 Check de foto’s (en voeg je eigen foto’s toe!) in het Volleybalkamp 2024 album. Met dit jaar weer een heuse Lipdub 🙂 check het snel en like de video.


Het Thema van 2023: Hollywood. Het was weer een heel gezellig kamp. Dit keer met wat minder deelnemers, maar juist dat zorgt voor veel saamhorigheid. De foto’s laten zien dat het weer top was. Het begon natuurlijk weer met de aankomst van de leiding over de rode loper. De kampgangers gingen snel daarna onderweg. We hebben ook een filmpje kunnen bemachtigen van het ‘stukje’ van de leiding tijdens de Bonte Avond.


In 2022 is het eindelijk weer zover: een echt Volleybalkamp. Het thema ‘Alles Andersom‘ :-). De foto’s kunnen natuurlijk weer naar een album. Ook op YouTube is het ‘dansje’ van de leiding te vinden en natuurlijk het vertrek van de kampgangers.

Er is zelfs een heuse After Movie gemaakt (met dank aan Iris Te Wierik), te vinden op (o.a.) het YouTube-kanaal van WVC Volley.


In 2021 heeft de Kampleiding een alternatief ‘programma’ opgezet, met een echte Vossenjacht en een Foute BINGO 🙂 online met een heuse afterparty! Bekijk de foto’s nog eens.


In 2020 moest het Volleybalkamp door Corona vroegtijdig worden geannuleerd. We hadden al foto’s van de voorbereidingen. Gelukkig zijn de kids nog op Speurtocht door Wierden gegaan 🙂


2019 was ‘Time to Party’ en dat hebben we geweten. Gelukkig hebben we de foto’s van het jaar 2019 ook bewaard 🙂 Dit jaar op een geheel nieuwe locatie in Hellendoorn.


In 2018 was het thema van het WVC Volleybalkamp: ‘Het leger‘, en dat hebben we/ze geweten !

Bekijk hier de foto’s van 2018. Het filmpje van de entree van de kampleidinghet vertrek van alle kampgangers en een compilatiefilmpje (MB1, met dank aan Marian Jonker) staan op het YouTube-kanaal van WVC Volley.


Het Circus wat het thema van Volleybalkamp 2017. Gelukkig hebben we de foto’s nog. De kampleiding was dit jaar grotendeels vernieuwd: Eline, Julia, Lotte, Laura, Gert-Jan, Ruud, Marthe en Loes hebben samen met heel veel hulp weer een fantastisch kamp georganiseerd !!


Het WVC Volleybalkamp 2016 had als thema Beestenboel, en dat was het. Bekijk de intro door de leiding of het vertrek van alle fietsers op YouTube. De koffie werd weer verzorgd door de familie Maris !

De foto’s van het Volleybalkamp 2016 zijn o.a. hier te vinden.


De foto’s van 2015, met als thema WK Beach en EK Dames, staan hier. Check ook de filmpjes van het Volleybalkamp (en meer) op ons YouTube kanaal en WVC Volley op Facebook !


Het Volleybalkamp in 2014 begon met een Vakantiedans (filmpje) door de leiding. De foto’s van 2014, met het Vakantie-thema staan hier.

De leiding begon in 2013 wel heel origineel, met een echte Haka-dans ! Gelukkig hebben we die ook op film vast kunnen leggen.
Het volleybalkamp werd wel heel origineel afgesloten met een echte Lipdub. Nog steeds te vinden op het YouTube-‘kanaal’ van WVC Volley! Klik hier.

De deelnemers in 2013, met het thema Reis om de Wereld: hun foto.


De foto’s van het kamp in 2012 zijn hier nog te vinden. Het Thema: Prout to be Foud 😉
De leiding 2012 bestond uit: Dorien, Femke, Jeroen, Jobke, Kira, Lianne, Lideke, Marlijne, Mark, Myrthe, Ruud en Frank!! Enorm bedankt voor jullie inzet en voorbereiding voor een Foud en Prout super-kamp!
De groep van deelnemers in 2012.


Het Volleybalkamp 2011:. Foto’s en verslagen (met dank aan de Kampleiding) zijn na te lezen. De groep Superhelden. En natuurlijk de leiding.


Het Volleybalkamp 2010 zit er natuurlijk al lang weer op. Op ons eigen webalbum foto’s van dit (en eerdere) Volleybalkamp, zie Volleybalkamp 2010. Je kunt ook je opmerkingen/commentaar bij de foto’s op kwijt.

De leiding van 2010 met als thema… Ik Hou van Holland.


We hebben ook nog foto’s van de voorgaande jaren: