De Grote Clubactie 2024- Save the date!!

Zaterdag 21 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen daar weer aan mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Een lot kost €3,00 waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Met deze extra opbrengst kan de vereniging vervolgens weer leuke dingen gaan doen voor haar leden!

In de ALV is besloten dat alle leden van WVC Volley verplicht zijn tot het (ver)kopen van loten.

  • voor de leden jonger dan 18 jaar op 1 oktober’ 24 zijn dit minimaal 5 loten; 
  • voor de leden ouder dan 18 jaar minimaal 3 loten. 

Dit jaar zullen wij aan de senioren- en recreantenteams geen boekjes meer uitdelen. Zij ontvangen op 21 september een mail van de Grote Clubactie met daarin een link naar hun eigen verkooppagina. Deze link kun je doorsturen naar de koper(s) en zij kunnen daar hun gegevens invullen en de loten direct betalen. De loten worden dan in het systeem op jouw naam geregistreerd.

Daarnaast zullen wij de aanvoerders een whatsapp-bericht sturen met alle informatie en ook de link naar de verschillende verkooppagina’s. Wij verzoeken de aanvoerders deze berichten te delen in de groepsapp.

Mochten jullie als senioren- of recreantenteam toch graag een boekje willen dan horen wij het graag, dan zorgen wij dat er een boekje jullie kant op komt! Je kunt hiervoor mailen naar groteclubactiewvc@outlook.com of de aanvoerder laten reageren op het whatsapp bericht.

De jeugdleden zullen nog wel ieder een boekje met informatiebrief ontvangen.

Heb je de vragen of heb je de mail over je eigen online verkooppagina niet ontvangen, mail dan even naar groteclubactiewvc@outlook.com

Groeten Dames 2

PS: hieronder de belangrijke data, afspraken, enz.:


Opbrengsten in de voorgaande jaren:

In 2023 was het doel om EUR 3.000 op te halen. Maar dat doel is ruimschoots overtroffen:

€ 3.655,20.

In het Nieuwsbericht kun je alles nalezen. Hieronder de 3 toppers:

  • Sophie Pol met 133 (!!) loten
  • Isayrah Picauly, zij verkocht 62 loten!
  • En Jasmine Kroeze met 54 loten.

Maar er waren ook medailles voor Nori Cuijpers (26 loten), Daphne Krommendijk (25), Julot Bertelink (25) en Liza Epema (25). En ook de jeugdteams die meer dan 100 (!) loten hebben verkocht hebben een presentje ontvangen: N4-3 (187 loten), MC1 (166) en N4-1 (106).

De foto’s kun je hier bekijken.


In 2022 hebben we onszelf weer overtroffen!! We hebben de ‘op één na’ hoogste opbrengst in 11 jaren gehaald. De weg omhoog hebben we weer te pakken met een fantastische opbrengst van

EUR 3.272,28.

De top-verkopers zijn inmiddels ook bekend gemaakt en zij hebben hun prijsjes in ontvangst genomen. Het zijn dit jaar allemaal meiden! Dank jullie wel voor het verkopen van deze enorme berg loten! Top! Check ook even de foto’s in het album.

  • 1e Jasmine Kroeze 53 loten
  • 2e Sophie Pol 49 loten
  • 3e Nori Cuijpers 29 loten
  • Medaille voor Sare Kolthoff voor 25 loten

Ook 2021 was een bijzonder jaar, weer door toedoen van Corona. Maar wat hebben we het ook nu weer onwijs goed gedaan. Zelfs iets beter dan afgelopen jaar. Het is een heel mooi bedrag💶 geworden:

EUR 2.978,40 !!

Dank aan alle (ver)kopers🥳. En dan vooral onze beste verkopers: Jasmine, Yas-lynn en Eline. 🎉Toppers! Gefeliciteerd 🥳 Ze staan met hun kadootjes op de foto.


In het bijzondere ‘Corona’jaar 2020 hebben we, ondanks alle beperkingen, de loten verkoop op peil weten te houden. De opbrengt is dan ook ongeveer gelijk gebleven aan eerdere jaren:

EUR 2.932,10.


Voor het 8e jaar op rij hebben wij ook in 2019 weer meegedaan aan de Grote Clubactie. De opbrengst dit jaar:

EUR 3.009,50

Zoals van elk evenement hebben we hiervoor ook weer een apart foto-album. De prijswinnaars zullen binnenkort bekend worden gemaakt.


Voor 2018 is de opbrengst inmiddels ook bekend. Het was lange tijd spannend, maar de opbrengst bedraagt:

EUR 3.068,10

De foto’s van dit jaar bewaren we in dit album. Tijdens het Oliebollen Mixtoernooi zijn de prijzen uitgereikt aan: Britt (1e), Ruben (2e) en Sam (3e). Topverkopers !! Natuurlijk ook dank aan alle andere (ver)kopers van onze loten !


In 2017 hadden we een ongekend (en historisch) hoge opbrengst:

EUR 3.305,90.

Het succesvolle organisatie-team Dames 2 kreeg tijdens de ALV dan ook een groot applaus. Mede door de aankondiging dat zij (weer als Dames 3) ook in het nieuwe seizoen de organisatie op zich nemen.


De opbrengst in 2016 is bekend en het is weer een heel mooi bedrag geworden (hoger dan vorig jaar !!):

EUR 3.184,47 !!

Dames 3 (‘oud Dames 2’) hadden de organisatie weer strak in handen. Met hulp van alle leden hebben we een heel mooi resultaat behaald.

De winnaars van de lotenverkoop hebben de prijzen in ontvangst genomen: Fleur, Dave en Babette enorm bedankt !! Meer foto’s.

De slagroomtaart ging dit jaar naar Dames 3. En nee, dat is geen doorgestoken kaart 🙂 !


De opbrengst in 2015 is op 15 december bekend gemaakt:

EUR 2.633,88 !!

Ook dit jaar was de organisatie weer in handen van Dames 2, waarvoor DANK ! Een mooi resultaat voor onze club. Natuurlijk ook dank aan alle leden die zich hebben ingespannen om dit mooie bedrag binnen te halen!

De winnaars van de Grote Clubactie zijn bekend: 1: Melissa 2: Noor 3: Nikki en Lisa. Meiden onwijs bedankt ! Dames 1 heeft van de senioren de meeste loten verkocht en hebben de slagroomtaart in ontvangst genomen.

Klik hier voor de foto’s.


De opbrengst in 2014 was het mooie bedrag van:

EUR 2.892,39 !!

Een topresultaat waar we onwijs trots op zijn. Dank aan iedereen die eraan heeft meegeholpen voor ONZE club ! Ook dank aan de organisatie: Dames 2 !

De prijswinnaars (best verkopende jeugdleden) zijn op zaterdag 29 november bekendgemaakt en de prijzen zijn uitgereikt: Lieke, Melissa en Babette hebben de prijzen inmiddels in ontvangst genomen.

Heren 1 was dit jaar het best verkopende team. Zij hebben de slagroomtaart van Bakkerij Kamphuis inmiddels ook ‘soldaat gemaakt’.

Gelukkig hebben we de foto’s nog.


De opbrengst in 2013 is op 10 december bekend gemaakt:

EUR 2.956,74

Dank aan alle (ver)kopers en natuurlijk de organisatie van de verkoop: Dames 1, met Suzanne en Marlijne als ’trekkers’. Wie organiseert het volgend jaar?

De winnaars van de verkoopactie zijn inmiddels ook bekend en zij hebben hun prijzen in ontvangst genomen: Erjan (1e) heeft de tablet gewonnen. Romy is ook dit jaar weer op de 2e plaats geëindigd (door bondscoach Ned. Vrouwen, Guido Vermeulen, gesigneerde bal). Julia is 3e geworden en zij gaat met 25 jeugdleden naar een wedstrijd van Rivo Heren 1. De foto’s staan in het album.


De opbrengst in 2012:

EUR 3.240 !!

Ook hier dank aan iedereen die de 1.350 (!) loten heeft verkocht. En natuurlijk Jolien en Kira voor de organisatie. Volgend jaar weer?

Inmiddels zijn de jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht bedankt. Romy, Loes en Julia, maar de absolute winnaar (met 57 loten) was Rogier. Hij heeft dan ook de tablet ontvangen. Jullie allemaal bedankt voor jullie enorme inzet!!
De foto van, o.a. de prijsuitreiking.