Rookworsten en Snertactie – 2023/2024

En het is weer tijd voor onze jaarlijkse ‘rookworsten & snert’ actie! Jullie willen toch ook weer dat het een succesvolle actie wordt?! Ook dit jaar weer heel makkelijk!

Werkwijze:

Elk lid ontvangt deze brief met de bijbehorende bestellijst digitaal. Dit jaar wel weer een verplichting om te verkopen (voor Senioren). Met een simpele tip: ons bericht kun je heel eenvoudig delen op Facebook, maar je kunt je eigen bericht natuurlijk heel makkelijk delen via Instragram, Twitter of natuurlijk via Whatsapp.

  • De brief met alle informatie heb je via mail ontvangen, maar kun je ook hier downloaden.
  • De digitale bestellijst staat hier.

De ingevulde bestellijst en eventuele vragen kun je mailen aan acties.wvcvolley@gmail.com

  • De bestellingen moeten uiterlijk 12 januari binnen zijn.
  • De uitleverdatum is op zaterdag 20 januari (tussen 10 en 12 uur). Parkeerplaats Sporthal ’n Dikken.

De eerder gemaakte afspraken zijn dit jaar van toepassing (afspraak ALV op 6 juli 2017):

  • Uitgangspunten ongewijzigd;
  • Snert/rookworstenactie in december 2016/januari 2017;
  • Snert/rookworstenactie is verplicht voor de senioren: Minimale verkoop van EUR 25 per lid (of EUR 40 per gezin)
  • Jeugdleden en CMV (Mini’s) zullen gestimuleerd worden middels prijsjes om ook snert en rookworsten te gaan verkopen.
  • Doelstelling blijft opbrengst netto ruim € 2.000 (en kosten dekkend);

De opbrengsten van de eerdere jaren:


Rookworsten en snert-actie in 2023 2024  – Alweer meer 🙂

Dit was onverwacht: we hebben de verkopen van afgelopen jaar weer overtroffen: 493 rookworsten en 722 kg snert. Dank aan de organisatie (DR1 en DR2), alle verkopende leden en natuurlijk onze ‘ afnemers’. Eet smakelijk en graag tot volgend jaar 🙂 Want gezien het fantastische succes dit jaar verwachten we ook volgend jaar weer een snert-actie. Ook dit jaar hebben weer enkele foto’s gemaakt.

Tijdens Super Saturday zijn de prijzen uitgereikt aan onze top-verkopers (de link naar hun foto staat hier): CMV-leden: Mirle, Annika, Laurien en Phebe. En jeugdleden: Thomas, Annelyn en Yarno. Dank voor jullie inspanningen!!


Rookworsten en snert-actie in 2022 2023 – Weer een topjaar!!

Ook dit jaar weer een enorm succes geworden. Met een stijging in de verkoop van snert en rookworst van ongeveer 65% ten opzichte van vorig jaar!! Er zijn nl. 454 rookworsten en 665 snert verkocht.  Dank voor alle kopers, verkopers en natuurlijk de organisatie van deze perfecte actie: Dames Recreanten 1 en 2.

De foto’s? Die staan hier.


Rookworsten en snert-actie 2021 2022

Ondanks Corona hebben we weer een mooie actie achter de rug. Weer perfect georganiseerd door Dames Recreanten 1 en 2, waarvoor dank! Een indruk staat hier.
Ook dit jaar werd het ons weer heel makkelijk gemaakt: de tekst van de actie kon je zo delen via de Socials of bijv. Whatsapp, er was een actiepakket voor een speciale prijs en de financiële afhandeling verliep via QR-codes en tikkies. Ideaal!

De aantallen van dit jaar: 263 rookworsten en 415 kg snert.


Rookworsten en snert-actie 2020 2021 – In Coronatijd toch een succes

Dit jaar ging het heel anders, door toedoen van Corona. Maar wat zijn we blij/trots op de verkoop! Jullie hebben via ‘digitale kanalen’ toch jullie kopers weten te vinden en ook het afrekenen ging dit jaar digitaal. Ook de levering was iets anders: snert kwam in rollen (en dat is ideaal in de koelkast/vriezer). Genoeg positieve punten om ook volgend jaar mee te nemen.

En dan kwam er ook nog eens een lekkere koude winter met sneeuw en ijs. Kortom: perfect weer voor heerlijke snert en rookworst van Bolscher (Meer dan Vlees).

Dit jaar zijn er 377 rookworsten en 563 ‘snertworsten'(gewone kilo’s) verkocht. TOP !!

Organisatie bedankt en … gelukkig hebben we de foto’s nog 😉


Rookworsten en snert-actie 2019 2020

Het was weer smullen in januari 2020. Met 696 rookworsten en 993 kg snert hebben dit jaar iets minder verkocht, maar het was toch weer een succes.

Dank aan de organisatie en natuurlijk de winnaars: Thomas, Annelyn en Maud ! De foto van de winnaars.


Rookworsten en snert-actie 2018 2019

Ook dit jaar was het weer een succesvolle actie, mede dankzij de organisatie ! Dames Recreanten 1 en 2 BEDANKT !! Dit jaar zijn 816 rookworsten en is 1.029 kg snert verkocht. Dat wordt smullen !

Ook dit jaar zijn er weer prijzen voor de topverkopers: Thomas, Benthe, Jobke en Maud ! Van harte gefeliciteerd en dank voor jullie inzet ! De foto’s van dit jaar kun je hier vinden.


Rookworsten en snert-actie 2017 2018

De prijswinnaars van de snert- en rookworstenactie 2017/2018: Goed gedaan Thomas, Maud, Davy en Jobke. Het was weer een geslaagde actie! De foto’s van de actie en winnaars !

Dit jaar werden 834 rookworsten en 1.057 kg snert geleverd. De opbrengst bedraagt EUR 2.056  !!


Rookworsten en snert-actie 2016 2017

De actie was weer een succes !!  De opbrengst groter van vorig jaar !! Dit jaar werden 949 rookworsten en 1.125 kg snert geleverd. Totaal EUR 2.227.

Dank aan de organisatie (DR 1 en 2) en natuurlijk de verkopers. Onze toppers dit jaar: Thomas (1e), Maud (2e), Merle, Rutger en Benthe (allemaal 3e). Check de foto’s.


Rookworsten en snert-actie 2015 2016

De verkoop van 846 rookworsten en 932 kg snert heeft voor onze club het mooie bedrag van (ongeveer) EUR 2.100 opgeleverd. Een onwijs mooi bedrag.

Dank aan alle leden en onze topverkopers. Dit jaar waren Benthe (1), Thomas (2) en Maud en Ruth (3) de beste verkopers. Ook jullie bedankt voor de inzet !

Bekijk de foto’s van deze actie.


Rookworstenactie 2014 2015

De actie was in 2014/2015 een enorm succes, ondanks de discussies ! Zaterdag 24 januari was de uitlevering op een passende witte winterse dag. De foto’s kun je nog bekijken.

We hebben een verkooptopper: Benthe Bartels, die voor EUR 375 heeft verkocht. Dank daarvoor. Zo kan het dus ook 😉
Dames A en B bedankt voor de organisatie. Het resultaat mag er zijn: 861 kilo snert, 1.045 rookworsten en ….. een fantastische opbrengst van: EUR 1.436 voor onze club !!

Dank ook aan de leden die actief hebben meegedaan.