Update: 3 maart 2021

De jeugd van WVC Volley staat al in de startblokken om weer te gaan trainen, helaas moeten de leden vanaf 27 jaar nog geduld hebben.

De trainers van de jeugdteams hebben aangegeven wat ze willen met hun team en dit hebben we zo goed mogelijk afgestemd met de mogelijkheden welke ons geboden zijn. Voor de jeugd kunnen we terecht op het beachveld van WSF, op de Mini-Arena bij Juventa’12 en het beachveld van Holyoke te Enter.

Helaas is tot op heden niet overal voldoende plek, met name voor de leeftijdscategorie 18 t/m 26 jaar is het nu een puzzel. Vanuit de Vereniging Sport en Gemeenten heeft deze week de Gemeente Wierden laten weten dat deze teams alleen mogen sporten op een beheerde sportaccommodatie. Hierdoor is het schema dat is opgesteld niet volledig haalbaar, de TC doet haar uiterste best en zoekt naar geschikte accommodaties in en rond Wierden.

Aanstaande dinsdag willen we starten bij WSF, het schema wordt z.s.m. gedeeld met de trainers.

Graag willen wij iedereen erop wijzen dat we te gast zijn op de genoemde sportvelden. Laat alles netjes achter en houd je aan de Corona maatregelen.

Voor Juventa’12 geldt dat ouders nog steeds niet op het park mogen komen. In het voorste parkeer vak bij de kantine kunnen zij wachten op hun kinderen. Parkeren alleen vanaf het 2de parkeervak. Dit is gedaan i.v.m. de veiligheid, geen geloop langs auto’s.

Tip vanuit de TC: wees verstandig en begin rustig, spring niet te veel in de eerste weken en bouw de fysieke belasting langzaam op!

Blijf gezond en veel succes en plezier. Groet vanuit de TC

Update: 14 december

Gezien de recente berichtgeving en de aan te kondigen lockdown heeft WVC Volley besloten de trainingen voor alle teams per direct te annuleren tot nader bericht.

Update: 13 oktober

Vanavond zijn de aangescherpte maatregelen van de Rijksoverheid bekend gemaakt in de persconferentie met Minister-president Rutte. Hier werd bekend dat sportwedstrijden bij volwassenen en jeugd niet toegestaan zijn en sporten in teamverband (voor 18 jaar en ouder) ook niet toegestaan is.

Wij respecteren en volgen de maatregelen van onze overheid en hebben daarom het volgende besloten:

  • De wedstrijden van al onze teams vervallen vanaf morgen (14-10-2020) tot nader bericht;
  • De trainingen van onze senioren teams vervallen vanaf morgen (14-10-2020) tot nader bericht;
  • Voor de trainingen van onze jeugdteams (jeugdleden tot 18 jaar) gaan we een passende oplossing zoeken. We zijn voornemens om jeugd door te laten trainen. Nader bericht volgt hierover.

Bij vragen en/of opmerkingen, horen wij dit graag.

Wij hebben een protocol (richtlijn) opgesteld om ook binnen onze vereniging Corona onder controle te houden. Laten we elkaar de ruimte geven, ons bewust te zijn van de risico’s en daarvoor de richtlijnen  volgen. We houden jullie hier op de hoogte van eventueel ander Corona-nieuws binnen onze vereniging.

Algemeen: Volg de aangegeven aanwijzingen en richtlijnen binnen de accommodatie en  neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiënemaatregelen in acht.

Heb je vragen of zijn er zaken niet duidelijk. Neem contact met ons op via info@wvcvolley.nl

Hierbij ons Corona protocol (verkorte versie)

Corona protocol WVC Volley

Update: 29 september

Helaas is vanaf 29 september 2020 GEEN PUBLIEK meer toegestaan bij de wedstrijden.

Let op! Noodzakelijke chauffeurs voor bezoekende jeugdteams (jeugd t/m 17 jaar) worden gezien als teambegeleiding en mogen blijven kijken. Kom a.u.b. met zo min mogelijk vervoer.

Het bijgevoegde protocol is hierop aangepast.

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Neem contact met ons op

WVC VOLLEY

Een keer proberen? Geen probleem!

Neem contact op met de Technische commissie